Pages

2010. március 5., péntek

Heti Horoszkóp


Kedves Bak!

Nagyon rosszul indul a heted, lesznek, akik mindent elkövetnek, hogy megkeserítsék napjaidat. Ártó mágus szemek figyelnek minden oldalról, s óvatlan pillanatban egy rendkívül erős rontás is érhet. Tartsd nyitva a szemed! Különben a Gyengélkedő újdonsült látogatójává válhatsz. Most megláthatod, hogy kik azok, akik irigyek rád a kiemelkedő SVK tudásodért. Őket kerüld el nagy ívben!
A héten ne ess túlzásokba! Vedd komolyan a munkádat, a leckéidet, de ne betegedj bele! Olyan szituációba csöppenhetsz, amikor nehéz lesz eldönteni, hogy mit várnak tőled, épp ezért a legokosabb visszakérdezni. Tedd ezt udvariasan, és nem lesz semmi baj!
A hét második felében szívmelengető lesz, ahogy a barátaid melléd állnak a hét eleji irigykedőkkel szemben. Ne csodálkozz, hiszen pont azt kapod tőlük, amit te is adtál és adsz folyamatosan! Rendezzetek a nagy összetartás megerősítésére egy robbantós snapszli délutánt.
Hétvégén lustálkodj bátran! Szükséged van a lazításra, különben nem fogod bírni a következő heti hajtást, valamelyik professzorod vagy főnököd hatalmas terhet szór rád. Tanáítóknak egy szakkör vezetését, diákoknak pedig 10 pergamen hosszúságú házifeladatot sózhatnak a nyakukba. Rendkívül szűk határidővel...

Kedves Vízöntő!

Legyél óvatos a galleonjaiddal és egyéb értékeiddel kapcsolatosan a hét legelején! Ha nem vigyázol, anyagi kár érhet. Ne vegyél meg semmit, ami kicsit hibás. Egy elromlott puskapenna miatt hatalmas bajba keveredhetsz. Előzd ezt meg!
A hét második felében változás történhet a Grácia falai között. Ez téged nem fog rosszul érinteni, ha nem csinálsz az ügyből hiúsági kérdést. Legyél nagyvonalú, és hosszú távon gondolkodj!
A hétvégén élj a hobbidnak! Rendkívül csodás pillanatokban lehet részed, ha barátaiddal levonulsz a pályára egy kicsit kviddicsezni.

Kedves Halak!

Azokra ügyelj a hét legelején, akiket a legjobban szeretsz! Ők most könnyen megsértődhetnek azon, amit teszel vagy mondasz. Ha ez megtörténik, akkor azonnal kérj elnézést és esetleg egy csomag Bűvös Bizserével a magad malmára hajthatod a vizet!
Az „okos enged, a troll meg szenved” elv fog működni a hét további részében, ugyanis lépten-nyomon azt fogod tapasztalni, hogy jobban jársz, ha nem reagálsz, vagy ha ráhagyod a másikra. A hét második felében remek formában leszel. A közérzeted, a hangulatod és a teljesítőképességed is topon lesz. Ezt mindenképpen használd ki! Most menj oda a kiszemelt varázslóhoz vagy boszorkányhoz, hiszen jelenleg senki sem fog tudni ellenállni neked.
A hétvégén hagyd a munkát, tanulást, inkább a szeretteiddel töltsd az időt!

Kedves Kos!

Elég álmosan kezdődik a hét a számodra. Nagyon nehéz lesz lehúzni magadról a meleg takarót, de végül a baglyod hangos vijjogására muszáj leszel kikászálódni. Fontos leveled érkezik! Kedves állatod nem véletlenül olyan izgatott. Minél hamarabb vedd kezedbe a díszes betűkkel teleírt pergament. Jó hír vár rád.
A folytatásban diplomáciai készségből „vizsgázol”. Legyél mindenkivel türelmes és toleráns! Főleg a pároddal, ha van. Becsüld meg, mert ha te nem teszed, akkor megteszi más, s akkor már semmilyen átok nem segít majd rajtatok.
Hétvégén energikus leszel, és tele lendülettel, tűzzel. Ettől egészen fel leszel dobódva. Használd ki okosan! De ne csak a takarítás legyen program, hanem egy kis kikapcsolódás is! Menj fel a Csillagvizsgáló toronyba, és szívd be a friss levegőt, majd fuss egy kört a Roxfort kertéjben. Esetleg Roxmorts felé is elkanyarodhatsz, s egy hűsítő vajsörrel a kezdben megpihenhetnél a fogadóban.

Kedves Bika!

Jó hangulatban indul a heted. Ha odafigyelsz magadra, akkor senki sem hozhat ki a sodrodból.
A folytatásban muszáj lesz az egészségi állapotoddal foglalkoznod. Vedd észre, hogy ez mindennek van alapja, mert ha nem vagy jól, akkor nem tudsz teljesíteni, és ingerült vagy mindenkivel. Legyél többet friss levegőn, és szellőztess minél többet, még akkor is, ha hálókörlet beli társaid panaszkodnának a hűvös ellen. Nekik is jót fog tenni egy kis friss levegő a Bájitaltan terem gőze után.
A hét második felében egészen megható lesz, ahogy a barátaid törődnek veled. Látod, ez az, amit igaz barátságnak neveznek. Melléd állnak, támogatnak, és drukkolnak neked.
A hétvégén pihenj! Ez a hétvége a lustálkodásé.

Kedves Ikrek!

A hét elején a munkádra, tanulmányaidra koncentrálj! Ne hagyd, hogy családi gondok elvonják a figyelmedet! Rossz hírt hozhat a baglyod otthonról, de ne bosszantsd magad rajta. Most a munka jó terápia is, mert közben nincs időd rágódni, és ahogy telik az idő, egyre inkább lehiggadsz. Így pedig bölcsebb döntéseket tudsz hozni.
Később érdemes egy idős emberre hallgatnod. Bár teljesen ismeretlen számodra a hozzád lépő idős boszorkány Roxmorts főterén, mégis érezni fogod, hogy bíznod kell benne. Szavai, melyeket odasúg neked, rendkívül megfontolandó számodra.
A hét második felében elismerést fogsz kapni. Nem biztos, hogy ez nagyon hangos vagy feltűnő lesz, de annál megtisztelőbb.
A hétvégén legyél a pároddal kettesben! Kicsit zárjátok ki a folyton nyüzsgő külvilágot, és csak egymással foglalkozzatok! Érdemes kettesben ellátogatnotok a Fekete-tó partjára.

Kedves Rák!

Nincs kizárva, hogy rögtön a hét elején egy romániai utazás ötlete vetődik fel. Ne vesd el kapásból! Hidd el, hogy sokat tanulhatsz és profitálhatsz belőle! Egy professzor fogja neked felajánlani, s tanulmányaidat igen nagy mértékben előrelendítheti. Új, fontos kapcsolatokra is szert tehetsz majd.
A folytatásban a szüleid, a nagyszüleid vagy valamelyik idősebb családtagod fogja igényelni a segítségedet. Vedd észre magadtól, mert lehet, hogy nem szól! Kímélni akar, és nem akar pluszgondot okozni neked. Bár most távol vagy otthonodtól és tanulnod kellene, de mégis megéri kimenőt kérni és haza látogatni pár napra. Nyugodj meg, a professzorok megértőek lesznek!

Kedves Oroszlán!

Anyagi gondokkal kezdődik a heted. Titokzatos módon minden zsebpénzed felszívódik. Vedd komolyan a helyzetet, de ne pánikolj! Gondold át, és kérj tanácsot! Semmiképp se kezdj el kapkodni!
A folytatásban balesetveszély leselkedik rád, ha sietsz. Ne rohanj! A közlekedés folytonos figyelmet követel tőled. Ha nem bírsz kicsit lazulni, akkor inkább maradj otthon! Ne hoppanálj, ne ülj seprűre!
A hét második felében a családod valamelyik tagja kellemes meglepetést fog okozni. Ne számíts nagy dologra, de értékeld, és köszönd is meg! A gesztus számít, nem a nagysága.
A hétvégén rengeteg energiád lesz. Érdemes lenne olyan nemszeretem feladatot elintézned, amelyet halogatsz egy ideje. Például a mágia történet házidolgozattal szenvedhetnél. Ne félj, meghozza majd a gyümölcsét! Most, ebben a remek formában gyorsan túl leszel rajta, és elégedetten dőlhetsz hátra utána.

Kedves Szűz!

Vitával indulhat a heted, ha magadra veszed a másik megjegyzését. Ne foglalkozz azzal, ha valaki a származásod miatt gúnyolódik veled. Jobb, ha az „egyik füleden be, a másikon ki” taktikáját alkalmazod. Semmivel sem ér többet egy aranyvérű nálad. Ha nyugodtan állsz a vitához, akkor egy elhúzódó viszályt előzhetsz meg.
A későbbiekben visszafogottan kell költekezned. Most csak a legszükségesebbeket vedd meg, és azt, amire vágysz, halaszd el!
A hét második felében a párod – vagy ha nincs, akkor valaki más – szóval fog tartani. Ne türelmetlenkedj! Hallgasd végig, mert kellemes, szeretetteljes dolgokat fogsz hallani!
Hétvégén éppen ideje lenne rendet rakni a környezetedet, hiszen már halomban állnak a varázskönyveid és ruháid. Nem csoda, hogy napok óta nem találod a kedvenc pennádat.

Kedves Mérleg!

Kicsit nyűgösen indul a heted, de csak akkor, ha mindenáron te akarod megszabni, hogy mikor mi történjen. Jobban jársz, ha most kiengeded az irányítást a kezedből. Lehet, hogy így sem történik „tragédia”.
A folytatás már sokkal kellemesebb lesz, mert magadra találsz. Csak arra ügyelj, hogy ne vedd se önmagadat, se a szerepedet túl komolyan, ugyanis attól nyomott hangulatba kerülhetsz, pedig erre nincs semmi okod.
Hétvégén ellátogathatnál Roxmortsba. Testednek-lelkednek jót tenne egy kis kikapcsolódás, erre pedig a kimozdulás a legélvezetesebb és leghatékonyabb módszer.

Kedves Skorpió!

Beszédes kedvedben leszel már a hét elején. Mondd ki, amit érzel és gondolsz, de ne beszélj túl sokat! Főleg ne az üstöd mögé bújva egy tanóra közepén.
A hét második felében fantasztikusan fel leszel dobódva. Ennek nem biztos, hogy lesz konkrét oka, de ezzel ne is törődj! Egyszerűen élvezd, hogy visszatért az életkedved! Jól jegyezd meg azt az életérzést, mert ilyen vagy valójában, csak olykor a gondok miatt elfelejted. A
Hétvégén ne költs túl sokat, fogd vissza kicsit magad! Ne attól érezd jól magad, hogy megveszel mindent, amit szemed és szád kíván! A színváltó nyalóka talán már nem annyira szükséges három másik fantasztikus édesség mellé.

Kedves Nyilas!

Bármennyire is nehezedre esik, a hét elején koncentrálj a munkádra, tanulásra! Ha most hibázol, akkor később magyarázkodhatsz. Jobban jársz, ha sietség nélkül dolgozol, és ellenőrzöd azt, amit kiadsz a kezedből.
A hét második felében a családod okozhat kellemes csalódást. Ismét kiderül, hogy kevesebbet feltételezel róluk, mint ami bennük van. Adj hálát érte, hogy ilyen klassz emberekkel vagy körbevéve!
A hétvégén pedig tombold ki magad! Szervezz egy bulit a házad diákjainak! Jó zene, egy nagy adag vajsör, rengeteg édesség, pár fényvarázs és már indulhat is a fergeteges kikapcsolódás. Mindenki neked fog köszönetet mondani. Hatalmas siker lesz.



Írta: Victoria Vulpine

0 comments:

Megjegyzés küldése