Pages

2010. március 15., hétfő

Miben vagy a legjobb?



Miben vagy a legjobb?



Kíváncsi vagy, mihez van jó érzéked, hogy miben vagy a tehetséges? Mi az a tulajdonság, vagy képesség, amiben jobb vagy a többieknél? Születésnapod elárulja.

A számmisztika is egy önismereti rendszer, amely elárulja, milyenek vagyunk. A születésnapunkban kódolva van az egész személyiségünk: a gyengeségeink, erősségeink, tanulási feladataink stb. Sokan nehezen ismerik fel, miben tehetségesek, mi az, amiben igazán jók. A mostani cikkünk erről szól. Vedd észre magadban, azt ami a legjobb, és használd ki a pozitív képességeidet!



Ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél



„Energikus”

Dinamikus, energikus és életvidám vagy. Olyan sok erő lakozik benned, hogy hegyeket is képes vagy megmozgatni céljaidért. Az akadályok nem tántorítanak el, és a munkát sem veted meg. Akaratod és céltudatosságod kimagasló. Jó hasznát veheted ennek az üzleti világban, vagy a karrieredben, bármi is legyen az. Ráadásul jól bírod a stresszt és a versenyhelyzeteket. A kihívásoktól nem riadsz vissza, inkább keresed azokat. Szeretsz győzedelmeskedni, és versenyszellemednek köszönhetően olyankor is vállalod a kockázatot, amikor mások inkább óvatosan visszavonulót fújnak. Aktív vagy és bátor, emiatt sokan felnéznek rád. Bár nem tudsz róla, sokan szeretnének olyan erősek lenni, mint te, és talán hihetetlen, de sokan titokban példaképüknek tekintenek. Vezéregyéniség vagy, aki vezetésre született. Szeretsz csapatban dolgozni, ilyenkor lelkesedésed és teljesítőképességed másokra is ösztönzően hat. Sikerre születtél, valósítsd meg önmagad!

Ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

„Rugalmas”

Rendkívül rugalmas, alkalmazkodó természeted révén szinte bárkivel megtalálod a közös hangot, és nagyon sokféle szituációban feltalálod magad. Képes vagy megérezni, hogy mikor érdemes kitartani valami mellett, vagy ragaszkodni emberekhez, véleményekhez, célokhoz, és mikor kell elengedni azokat. A rugalmassága fő erényed, ami sok emberből hiányzik. Fölösleges energiákat pazarolnak el értelmetlen, vagy elérhetetlen célokra. Te nem ilyen vagy: pontosan tudod, meddig érdemes ragaszkodni. Ha kell, képes vagy teljesen új helyzetekben is feltalálni magad, ha az élet úgy hozza. Nem riadsz meg a változástól, legyen az munkahely, vagy párkapcsolat. Tudod jól, hogy a változás az élet velejárója, és ha már nincs mit tenni az ügy érdekében, kesergés helyett új utakat keresel, és elfogadod a helyzetet. Másik nagy erényed a figyelmességed. Képes vagy meghallgatni másokat, igazi lelki jó barát vagy. Megértő és odafigyelő. Ezek kívül meglehetősen jól tudsz érvelni is. Képességeidet remekül kamatoztathatod olyan helyzetekben, ahol diplomáciára van szükség, képes vagy nagyon finoman befolyásolni a szemben álló feleket!



Ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

„Szórakoztató”

Igen sokoldalú, szórakoztató és szellemes személyiség vagy, igazi társasági ember. Művészi hajlamaid is vannak, de legnagyobb erényed hogy olyan ügyesen forgatod a szavakat, mint rajtad kívül senki más. A többiek csak csodálkoznak, hogy milyen jól érvelsz, milyen éles eszű vagy és milyen jól analizálsz. A szavakkal való foglalkozás, legyen akár írás, vagy a kommunikációnak bármilyen vállfaja, igen jól fekszik neked. Jól tudod szórakoztatni a közönséget, mindenféle témáról jól el tudsz kommunikálni bárkivel, jól forgatod a szavakat, vicces és éles eszű vagy. Minden adottságod megvan ahhoz, hogy jó humorista légy, vagy akár egy közkedvelt műsorvezető. Intelligenciádnak, sokoldalúságodnak és gyors észjárásodnak köszönhetően bármilyen kommunikációs szakterületen megállod a helyed. Színes egyéniségedet mutasd meg a nagyvilágnak! Humorod és intelligenciád átlagon felüli.

Ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

„Kitartó”

Keményen dolgozol, és szereted látni erőfeszítéseid gyakorlati eredményeit. Ennek ellenére türelmes vagy és kitartó. Nem akarsz mindent azonnal, tudod, hogy a sikerhez idő kell. A számodra alapvetően fontos anyagi biztonságot is lépésről, lépésre teremted meg. Módszeres és szisztematikus vagy, figyelmedet nem kerülheti el egy apró részlet sem. A legtöbb témához a precizitás és a szisztematikusság irányából közelítesz. Másik nagy erényed, hogy megbízható vagy és nagyvonalú. Bármilyen körülmények között lehet rád számítani. Lényedből a kiegyensúlyozottság árad. Természetesen téged is ki lehet hozni a sodrodból, de kultúráltan viselkedsz, és próbálod megérteni a konfliktus okát ahelyett, hogy azonnal támadásba lendülnél. Képességeidnek köszönhetően remekül átlátod a kaotikusnak tűnő állapotokat is, mivel egyszerre több dologra is képes vagy egyszerre figyelni, és törekszel arra, hogy a dolgokat mindig kézben tartsd.

Ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

„Barátkozó”

Barátságos, barátkozó, kedves és bájos személyiség vagy. Könnyed és elbűvölő viselkedésed mindenkit magával ragad. Megnyerő modorod és elbűvölő kisugárzásod valósággal vonzza az embereket. Szeretsz ismerkedni, illetve fesztelenebb és komolyabb eszmecserét folytatni a legkülönfélébb emberekkel. Nyitottságodnak köszönhetően, kiterjedt baráti társasággal rendelkezel. Legnagyobb erényed hogy könnyen tudsz ismeretségeket kötni bárkivel. Az a szociális háló, amit kiépítettél magad körül, igen figyelemre méltó. Ismerőseid között mindig akad olyas valaki, akit fel tudsz hívni, ha segítségre, tanácsra, vagy közben járásra van szükséged. Munkatársaid is kedvelnek, te semmi jó buliból nem maradsz ki. Könnyed vagy és vidám, jó hangulatod másokra is átragad. Az emberek szeretnek a közeledben lenni.

Általában lenyűgöző könnyedséggel irányítod hajódat a karrier, a szórakozás és a személyes kapcsolatok vizén.

Ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

„Kreatív”

Ötletgazdag vagy, és jó problémamegoldó készséggel rendelkezel. Egyedi gondolkodásmódodban rejlik erősséged, bár épp emiatt néhányan csodabogárnak tarthatnak. Bármilyen szakmát is választasz, biztos, hogy nem a hagyományos, szokványos módszereket részesíted előnyben, hanem teljesen egyedi megoldásokkal rukkolsz elő. Ne félj előhozakodni ötleteiddel, ne tarts attól, hogy furcsán fognak nézni rád, ez ne tántorítson el soha. Nem biztos, hogy minden ötletedet örömmel fogadják majd, de biztos lesz olyan helyzet az életedben, amikor a te ötleted ment meg egy projektet. Kreatív látásmódodat művészi tevékenységben is kamatoztathatod. Legjobban a képzőművészeti ágak passzolnak hozzád. Jó formatervező, lakberendező, fotós, vagy reklámgrafikus lehet belőled. Éld meg az egyediségedet és adj teret az újszerű látásmódodnak. Ha így teszel, biztos, hogy sikeres leszel.

Ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

„Intuitív”

A 7-es szám misztikus jellemet takar. Hihetetlen, elképesztő és megmagyarázhatatlan megérzéseid vannak, csak az a baj, hogy nem mindig hallgatsz rájuk. Miért nem akarod komolyan venni őket? Utólag hányszor bebizonyosodott már, hogy te igenis érezted, hogy mi fog történni. Tedd félre az észérveket, és enged, hogy a megmagyarázhatatlan, és sokszor logikátlannak tűnő intuícióid vezessenek. Birtokosa vagy egy olyan különös képességnek, amit nem lehet tanulni. Kovácsolj előnyt belőle. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megtanulsz meditálni, és a belső hanggal kommunikálni. A megérzések ugyanis belső hangként súgják meg a válaszokat. Akár egy döntési helyzetben vagy, akár egy konfliktust kell megoldanod, de még a párválasztásban is mindig megsúgják az intuícióid, hogy mi a legjobb neked. Intuícióidra bátran hallgathatsz párkapcsolati ügyekben is, vagy bármilyen emberi kapcsolatban. Ezt a képességedet az üzleti életben is jól tudnád kamatoztatni.

Ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél



„Vezető”

Született vezető vagy, aki rendkívül jól tud másokat irányítani, és összefogni. Mindenféle szervezői munkában jó vagy, ahol sok szálat kell egy kézben tartani, és sok embert kell koordinálni. Jól bánsz az emberekkel, szívesen végrehajtják az utasításaidat. Mindenkivel megtalálod a hangot, bár néha kissé erélyes tudsz lenni. Persze csak akkor, ha valaki nem teljesítette a dolgát úgy, ahogy kellett volna, vagy ahogy azt vártad. Kiváló üzleti érzékkel is bírsz. Ráadásul nem riadsz meg a kemény munkától sem, és állhatatos természetednek köszönhetően hosszú távú terveidet minden körülmények között véghezviszed. Mind a munkád során, mind pedig a magánéletedben bölcs döntéseket hozol, ugyanakkor másokat is együttműködésre ösztönzöl. Vezetői adottságaidat elsősorban a karrieredben kamatoztathatod.

Ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

„Együtt érző”

Hihetetlen nagy lelked van. Léted legfőbb sarokköve az emberség és az együttérzés. Emellett hihetetlenül toleráns személyiség vagy, és hatalmas lelki gazdagságot mondhatsz magadénak. Olyan nagy empátiával rendelkezel, hogy legszívesebben az összes ember baját magadra vennéd. Van egyfajta belső bölcsességed, ami miatt igen sokan megnyílnak neked, és a bizalmukba fogadnak. Mivel képes vagy meghallgatni a másikat és bölcs tanácsokkal ellátni őket, ezen tulajdonságaidat érdemes hivatásszerűen is végezned. Kiváló pszichológus, terapeuta, gyógyító válhat belőled.

Másik erényed az igazságérzeted. Született harcos vagy, aki nem riad meg senkitől és semmitől. Az igazságtalanság szinte semmilyen formáját nem tűröd el. Ha senki más nem áll mögötted, te akkor is képes vagy harcolni az általad fontosnak és igaznak tartott dolgokért.

Írta: Susan Gartner

2 comments:

Pixie írta...

Hmm... 3.-án születtem és meglepően sok dolog egyezett az igazsággal.:D

Victoria Vulpine írta...

Én 9-én születtem és bár a jellemzés eleinte tragikusan nem illik rám, a vége felé mégis megtaláltam benne önmagam. :)

,,Olyan nagy empátiával rendelkezel, hogy legszívesebben az összes ember baját magadra vennéd." -> Ez nem illik rám.

De ezek már igen:
,,képes vagy meghallgatni a másikat és bölcs tanácsokkal ellátni őket"
,,erényed az igazságérzeted"

Megjegyzés küldése