Pages

2010. május 28., péntek

Hírek a vizek világából

Új hírek!
5 mugli sellőket látott a Fekete-tengerben!
Szerencsére sikerült törölni a memóriáját a megrémült népségnek, most már semmire sem emlékeznek a történtekből.

További híreink!

Egy Jessica Whorlem nevű boszorkány Helsinkiben jégolvasztó gyopálokat nevel.
"Ez egy sikeres és hasznos növény, bármilyen vízben megél és a nedve - ahogy a mandragóra gyökéré is - a dermesztő átokkal sújtott ember vagy állat gyógyítására használható. Továbbá lefagyasztott élőlényeket is lehet vele gyógyítani” - mondta Jessica.
Így folytatta: "Szeretnék köszönetet mondani professzoromnak Sirius McGalleon-nak, aki nem mellesleg a pénzérmék feltalálója."

Aztán!

Egy James Carlon nevű varázsló Tokyo-ban továbbfejlesztette a már ismert varangydudvát.
Az új név: Kecskebékadudva.
Változások: Ezt már teljes biztonsággal lehet használni édes-és sós vízben is. Ezzel 5 óráig maradhatunk víz alatt, közben feljöhetünk a szárazföldre is, ott is lehet vele lélegezni. Tudomást szereztünk róla, hogy találmányáért Önzetlen Varázsló díjat kapott.
James csak ennyit mondott: "Nem hiszem, hogy olyan nagy találmány lenne. Szerintem csak felfújják a dolgot. Bármely másik varázsló vagy boszorkány meg tudta volna csinálni ezt."
Bár a Mágusok Szakszervezete azt nyilatkozta, hogy James Carlon egy szerény varázsló, azt kis mondták, hogy a találmányát jelölték az Év Varázsszere díjra.

Lola újra nagyot alkotott!
Lola Morgen az Alohomora varázsige feltalálója ismét nagyot alkotott! Feltalált ugyanis egy sellő ellenes bűbájt. Ezzel a varázzsal a sellőket átmeneti kábulatba lehet ejteni és nem tudnak koncentrálni a külvilágra. Mugliszóval: "Elájulnak". A bűbáj két héten át állt a Bűbájsikerlista élén, de Harold Polcins varázslata - Algagtus- megelőzte. Lola bűbája ezt a hangzatos nevet viseli: Berictus Buster. Sajnos még nem tudtuk meginterjúvolni Lolát.
Írta: Krisi Fox

2 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Érdekes. Köszi az információkat Krisi!

Victoria Vulpine írta...

Igen, valóban jó hallani az új fejlesztésekről, s hírekről. :)

Megjegyzés küldése