Pages

2010. július 10., szombat

Havi horoszkóp: Július



Kedves Kos!

Iskola: Elkezdődik a Grácia Roxfortban az év végi hajrá, s neked oda kell tenned magad, hogy megfelelően teljesíts. Figyelj oda a Legendás Lények Gondozása órán! Ha az utolsó órákon megfelelően koncentrálsz, akkor behozhatod eddigi lemaradásod.
Család: Ha mugli születésű vagy, akkor készülj fel rá, hogy származásod miatt több atrocitás is érhet ebben a hónapban.
Szerelem: Egy új boszorkány vagy varázsló toppan be az életedbe, aki megdobogtatja a szíved, de nagyon vigyázz vele! Ha azt látod, hogy nagyon jól ért a bájitalokhoz, akkor merüljön fel benned az a kétség, hogy nem-e szerelmi bájital befolyásol.
Veszély: Vigyázz a trollokkal!

Kedves Bika!
Iskola: Júliusban bármit megvalósíthatsz, ha van elég kitartásod hozzá. Arra azonban ügyelj, hogy a július 26-i telihold idején ne keveredj konfliktusba se diáktársaddal, se professzorral, mivel ez a veszekedés akár tartós ellenszenvhez is vezethet.
Család: Figyelmeztesd édesanyád, hogy a hónapban ne kísérletezzen bájitalokkal!
Szerelem: Ne utasíts vissza egy kedveskedő ajándékot senkitől sem, s fejezd ki az örömöd, ne titkold!
Veszély: Sötétedés után ne tegyél sétákat a parkban!

Kedves Ikrek!
Iskola: Ne hajszold túl magad! Eredményeid mutatják az igyekezeted. Az iskola utolsó hónapjában vegyél vissza. Már Sötét Varázslatok Kivédése órán se nyúzd túl magad!
Család: Nyaralást szerveznek szüleid. Te se maradj ki belőle! Számos új varázslóval és boszorkánnyal ismerkedhetsz meg, és még egy új levelezőtársat is szerezhetsz.
Szerelem: Ez a hónap nem tartogat számodra újdonságot, de vigyázz egy kitartóan próbálkozó metamorfmágussal!
Veszély: Ebben a hónapban semmiképp ne ülj seprűre!

Kedves Rák!
Iskola: Okosan használd ki ezt az utolsó hónapot. Tele leszel erővel. Most még a Bájitaltan órai feladatokat is könnyedén megoldod.
Család: Egy idősebb rokonod a hónap második felében nagy törődést igényel. Menj és segíts neki még akkor is, ha ő nem kéri. Az idősek olykor szégyellik, ha segítségre szorulnak.
Szerelem: Párbajszakkörön épp az a boszorkány vagy varázsló lesz az ellenfeled, aki után epekedsz. Használd ki az alkalmat csevegésre is!
Veszély: A július 26-i telihold anyagi veszteséget jelez. Inkább ne költekezz!

Kedves Oroszlán!
Iskola: A hónap elején a padlón érzed magad. Elmegy a kedved mindentől, de július 23. újabb fordulópontot jelent majd, s a hónap utolsó heteiben mindenből sziporkázó teljesítményt nyújtasz, különösen Asztrológia órán.
Család: Kivételesen hallgass édesapádra egy pálcamozdulattal kapcsolatban! Ő mégiscsak jóval tapasztaltabb mágus, mint te.
Szerelem: Tegyél le arról, hogy bájital segítségével hódítod meg azt a fiút vagy lányt, aki megdobogtatta a szíved!
Veszély: Ne keveredj a július 26-i telihold idején vitába!

Kedves Szűz!
Iskola: Kiderül, hogy allergiás vagy egy bájital összetevőre. Azonnal szólj a professzorodnak! Ha a Gyengélkedőre kerülnél, akkor ne lázadj az ápolás ellen! A te érdeked is, hogy meggyógyulj.
Család: Édesanyádtól kapsz egy rivallót. Hamar ess túl rajta!
Szerelem: Egy titokzatos szürke bagoly landol előtted az egyik reggelinél a Nagyteremben. Egy titkos hódolód levelét hozta. Válaszolj! A bagoly megtalálja a feladót.
Veszély: Gyógynövénytan órán vigyázz a farkasindával! Agresszív korszakát éli.

Kedves Mérleg!
Iskola: A július sorsfordító lesz számodra. Ha nem a könnyebbik utat választod és bízol magadban, akkor sikert sikerre fogsz halmozni. Bájitaltan órán egy rosszakaród elrontja a Nélkülöző nedűdet pár csepp sárkányvérrel, amely így besűrűsödik. Ha időben észreveszed, akkor még megmentheted az osztályzatod.
Család: Sokat nosztalgiáznak szüleid a napokban. Hallgasd meg a történeteiket, mert sok hasznos varázsigét, mítoszt tanulhatsz meg tőlük.
Szerelem: Bárkit meghódíthatsz egy csomag sziporkaszirupos csokoládéval.
Veszély: A baglyodat hagyd kicsit pihenni, különben a leveleid eltérülhetnek!

Kedves Skorpió!
Iskola: Sok feszültség vár rád a hónapban. Rengeteg rosszakaród van, akik minden tanórán és még a szünetekben is keresztbe akarnak neked tenni.
Család: Nehezen viselik családtagjaidat az állandó távollétedet és baglyokkal bombáznak naponta, ami téged pedig idegesít. A hónap végén nagyobb viták lehetnek ebből.
Szerelem: Ne bánkódj, ha a szerelem nem talál rád! Egyszer a te időd is eljön.
Veszély: Kerüld el a fogas frizbiket!

Kedves Nyilas!
Iskola: Ideje lenne összekapni magad és tanulnod a vizsgákra, mert így nagyon le fogsz maradni és a végső megmérettetésen nehéz lesz Elfogadható osztályzatnál jobbat elérned.
Család: Hallgass az idősebb, bölcsebb boszorkányokra a családból! Most rendkívül sokat tanulhatsz tőlük.
Szerelem: Egy mugli fiú vagy lány felkelti az érdeklődésed. Ne tarts attól, hogy egy világ választ el titeket! Használd ki a pillanatot!
Veszély: Ne hoppanálj ebben a hónapban, mert balesetveszély fenyeget!

Kedves Bak!
Iskola: Feszültséggel teli időszak vár rád. Gyógynövénytan és Vámpírtan terén nagyon gyengén muzsikálsz. Kapd össze magad így év végére!
Család: Az iskolai életed mellett még a családodban is problémák merülnek fel. Ne foglalj állást ebben a vitában!
Szerelem: Egy új lehetőség üti fel a fejét. Ha nincs párod, akkor bátran vágj bele, de ha van kedvesed, akkor maradj hű hozzá, mivel elszabadulhat jó pár átok, ha rajta kapnak a hűtlenségben.
Veszély: A július 26-i telihold idején ne vásárolj semmit! Még azt a hívogató galambtollpennát se.

Kedves Vízöntő!
Iskola: Mindenből a legjobb teljesítményt nyújtottad a Grácia Roxfortban a tanév során. Nincs okod rá, hogy feszült légy. Dőlj hátra és élvezd annak gyümölcsét, hogy mindent milyen jól beosztottál!
Család: Ajándékot kapsz otthonról, amely szállítás közben megsérül, de ne a baglyod tedd felelőssé. Nagyon úgy fest, hogy valaki út közben elkapta a madarad. Nyomozz a dolog után!
Szerelem: Valaki kideríti, hogy a gyengéd a csótánycsokor nevű édesség. Fogadd el az ajándékot és ejtsetek meg egy randit!
Veszély: Hordj magaddal fokhagymát! Egy vámpír kinézhet magának.

Kedves Halak!
Iskola: A hónap eleje fantasztikusan telik, de a második felében összezördülsz egy professzorral és ez rányomja a bélyegét későbbi tanulmányaidra. Kapd össze magad és ne feleselj!
Család: Ne panaszkodj állandóan szüleidnek! Az olyan jelentéktelen dolgok, minthogy zavar a koncentrálásban a Sötét Varázslatok terem berendezése nem jó kifogás szüleid előtt az eredményeidre.
Szerelem: Szenvedélyes érzelmek várnak rád. Egy évfolyamtársaddal közelebb kerültök egymáshoz. Mondj igent az éjszakai Roxfort felfedezésére, izgalmas kalandok várnak rád!
Veszély: A július 26-i telihold idején ne csavarogj! Találkozhatsz egy vérfarkassal is akár.

Írta: Victoria Vulpine

0 comments:

Megjegyzés küldése