Pages

2010. július 16., péntek

LOST - A folytatás



Borzalmat keltett mindenkiben, ahogyan megtudták: Jennifer Lara Drew, eltűnt.
Azóta hatalmas a kavalkád a Minisztériumban és a család is egyre rosszabb helyzetbe kerül: a sajtó folyton a nyakukon lóg, miközben ők is rettegnek a fejleményektől. Az Auror Parancsnokság teljes erejével kutatja az elrabolt lányt, ám eddig csak a sajtótájékoztatón hallottunk a nyomozásról Peter Metter előadásában:

- A hölgy 2010. június. 25-én tűnt el, tehát már majdnem három hete. Nagy a bonyodalom. Kaptunk már füleseket, ám ezek mind csínyek vagy épp átverések voltak, nem tartalmaztak semmiféle fontos információt. 3 napja kaptunk egy levelet, ismeretlen feladótól. A levélből egy két sort idéznék:
"Miss Fogócska nálunk van, eddig sértetlenül. Ámde 2010. július. 25-ig 10.000.000 galleont, s a hölgy kedvenc kabalagyűrűjét követeljük. A váltságdíjat a little hanglentoni, városközponti szökőkútban kell elhelyezni, a húga által! Csak ő jöhet!"
Azt gondolnánk, ez egy mugli krimifilmből származik, de nem. A rabló semmiféle nyomot nem hagyott maga után és nem is tudta volna elrabolni a hölgyeményt, ha nem lenne varázsló. Jelenleg kutatás folyik, minden város minden zugában és a varázslóiskolák tanulói névsorát ellenőrizzük, hiszen biztos, hogy egy tanult varázslóról beszélünk. Kérem a sajtót, hogy ezentúl a családot ne zaklassák! Egyrészt megzavarnák a rokonok lelkivilágát, a nyomozás menetét és másrészt segítséget nyújtanának az ismeretlen bűnözőnek!

Ezután reméljük a legjobbakat, s a legjobb ha türelmesen várunk, még akkor is, ha ezernyi kérdés kavarog a fejünkben az ügy kapcsán!

Írta: Susan Jessica Gartner

1 comments:

Victoria Vulpine írta...

Undorító, amit művelnek az emberrablók... Nagyon remélem, hogy semmi baja nem esik Jennifernek!

Megjegyzés küldése