Pages

2010. július 2., péntek

Milyen belső harcokat vívsz magaddal?



A belső feszültség számok feltárjá
k a lelkedben dúló konfliktusokat, és belső harcokat. Mindenki harcol, ki önmagával, ki a külvilággal mindaddig, amíg el nem jut az elfogadás bölcsességéig. Ekkor kiegyenlítődnek a feszültségek.

Így számod ki:

A születési dátum három száma (év, hónap, nap) közül az utolsó, a születésnap mutatja meg a belső feszültségeket.

1 - ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél

Itt az ellentmondást nem tűrő akarat és a társadalom kritikájától való félelem között mutatkozik konfliktus. Önmagaddal harcolsz, hogy saját belső meggyőződéseidet megtaláld. Verseny helyzetben, és amikor stressz ér vitatkozó és kritikus leszel. Mindenképp túl akarsz tenni a többieken bátorságban, eszességben és teljesítményben is. Visszatérhet, és ebben az életben ellened fordulhat, az előző életekből hozott karmikus minta, hogy hajlamos vagy pletykálni vagy botrányos vádaskodásokat elindítani. Kapcsolataidban te akarsz lenni az irányító, és konfliktusaid adódnak erős akaratú társaddal, rokonaiddal vagy barátaiddal. Nehezen tudod irányultságodat és meggyőződéseidet megszilárdítani, különösen a harmincas éveid elejéig.

2 - ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél

Ezzel a stressz mintával önkritikád és kreatív adottságaid között őrlődsz. Attól tartasz, hogy ötleteidet nem fogadják el. Az önbizalmadat és az akaratodat meg kell erősítened. Valószínűleg hamis büszkeséget mutatsz a külvilág felé, ezzel álcázva önmagaddal kapcsolatos belső kétségeidet. Az élet apró részletei, és a jelentéktelen történések iránti érzékenységtől, félelmektől és aggodalmaktól vagy terhes. Hajlamos vagy a pánikbetegségekre is. Alapvetően hiányzik belőled a hatékony cselekedetek beindításához szükséges férfias kezdeményező erő. Passzív-agresszív természetedet egy zavaros, jellegtelen, az életet könnyedén vevő személyiség álarca mögé rejted. El kell döntened, mi az, ami igazán fontos számodra az életben, és követni azt a külvilág kritikájától függetlenül.

3 - ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél

Kreatív képességeid és munkakörülményeid között lép fel konfliktus. Képességeid már gyerekkorodban megmutatkoztak, de szüleid vagy a körülmények miatt el voltak nyomva. Meg kell erősítened saját akaratodat, hogy teremtő hajlamaidat megvalósíthasd, és ehhez leginkább valamilyen kézügyességet igénylő mesterség vagy művészeti tevékenység felelne meg neked. E kombináció a tehetségek előző életben való elhanyagolására utal. Ezért most ahelyett, hogy magabiztosan elindulnál kreatív képességeid megvalósítása felé, inkább az élvezeteket és az anyagi biztonságot hajszolod. A férfias energiával kapcsolatos konfliktusod miatt nem tudsz magadban kellő erőt összeszedni ahhoz, hogy bátran szembenézz a buktatókkal. Valószínűleg szinte beteges félelmet fejlesztettél ki magadban személyes tárgyaid és pénzed elvesztésével kapcsolatban. Igyekezz elkerülni a neheztelést.

4 - ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél

Benned a játék iránti vágy és a munka szükséglete között nehéz feszültség húzódik. Konstruktív irányokat kell keresned a viszontagságok idején is. Az üzleti vállalkozások szempontjából ez nem a legjobb kombináció, mert hol kényszerű megszorításokat, hol indokolatlan kiadásokat jelezhet. Mivel nagyon vágysz a szakmai elismertségre, és olyan erős benned a késztetés, hogy saját területeden mindenkin túltegyél, olykor gyors megoldásokat keresel, esetleg eltúlozhatod tudásodat és érdemeidet. Szakmai előmeneteleden dolgozva valószínűleg bevonzol olyan nem tisztességes, megbízhatatlan személyeket, akik ehhez gyors és tetszetős megoldásokat kínálnak. Belső bizonytalanságod okának felderítéséhez szorgalmas munkára van szükség

5 - ha 5-én, 14-én, 23-án születtél

Erős benned a szabadság a felelősség és az akarat vonzása. Annyira tartasz bárminemű hiba elkövetésétől, hogy kifejezetten félhetsz akár egyetlen lépést is bármilyen irányban megtenni. Kívülről úgy tűnik, hogy szabadságra vágysz, de tudattalanul mégis egy biztonságot nyújtó társat, vagy munkát vonzol be. Van benned egy szinte már kegyetlenül közönyös vonás – előző életedben valószínűleg nem tisztelted sem az életet, sem a tulajdont. A szeretet adás képessége szempontjából ez egy nehéz szám. A szexuális szenvedély és a testi élvezet itt néha az érzelmi megfosztottság jele. Jelenlegi életedben onnan eredhet a probléma gyökere, hogy gyermekként egyéniségfejlődésed nem kapott kellő támogatást. Határozottságot és kitartást kell tanulnod, ha sikeres akarsz lenni.

6 - ha 6-án, 15-én, 24-én születtél

Nálad a fej (intellektus) és a szív (érzelmek) közötti klasszikus harcról van szó, és konfliktusaikon keresztül kell rátalálnod saját akaratodra. Meg kell tanulnod érzelmeidet ellenőrzés alatt tartani, figyelni arra, nehogy túlreagáld a dolgokat, vagy úrrá legyen rajtad a rosszkedv. A tudatalatti forrongásával megzavart érzelmek téves következtetésekhez vezethetnek. Ilyenkor racionális érvekkel próbálod megmagyarázni bizonytalanságodat, ahelyett, hogy megkeresnéd, honnan ered. Barátaid és társad sok esetben szintén érzelmileg gátlásosak és intellektuálisan bizonytalanok. Te pedig arrogánsan bánsz velük, mintha mindent tudnál. Amíg stabil akaraterőre és magabiztosságra szert nem teszel, hol gondolataid, hol érzelmeid erejének adod át magad.

7 - ha 7-én, 16-án, 25-én születtél

Ez a szám az akarat megfelelő mederbe terelését nehezíti meg. Mentális bizonytalanság és lehangoltság kísérnek. Életedet áthatja az értékekkel szembeni eltompultság érzése. Másoktól való intellektuális elszegeltséged miatt egyfajta cinizmussal viseltetsz a bizalom és a barátság iránt. Hozzáállásod arra utal, hogy egyik életedben intellektuálisan elnyomtál másokat. Emiatt most egy légüres térbe kerültél, hogy megtanulhasd, milyen egyensúlytalanságot képes előidézni az a fajta akaratosság, amely semmiféle könyörületet és együttérzést nem tanúsít a többi ember iránt. Ragyogó elmével rendelkezel, de elképzeléseidet nehéz érthetően kifejezned. Visszautasító vagy az új ötletekkel szemben, amíg meg nem bizonyosodsz megvalósíthatóságukról.

8 - ha 8-án, 17-én, 26-án születtél

Ez egy újabb érzelmi tünetegyüttes, amelyben az érzelmi áramlatok egyszerre három irányba haladnak. Csak azt követően tehetsz szert derűre, ha alsóbb énedet alárendeled azoknak az útmutatásoknak, amelyeket lelked megérzéseiden keresztül küldd feléd. Egyik előző életedben valószínűleg mártírként éltél, úgy érezted, minden ellened fordul, ezért most bántó vagy visszafogott lehetsz belső érzéseid kifejezésében. Attól tartva, hogy imádatod tárgya nem viszonozza vonzalmadat, nehezen vagy képes bárkit is teljes szívből szeretni. Ezért érzelmileg pontosan azt az érzelmileg követelő, de szeretetet adni nem tudó társat vonzod magadhoz, aki behozza életedbe azt, amitől legjobban tartottál. Érzelmileg hol jeges hűvösség árad belőled, hol féktelen önkívületi állapotban vagy, majd a következő pillanatban viselkedésed pesszimizmusba és bánatba csap át. Át kell dolgoznod magad az érzelmek labirintusán, és elengedni a sok csalódást.

9 - ha 9-én, 18-án, 27-én születtél

Az értelem, az idealizmus és a társadalom által támasztott követelmények megtörik az érzelmeket. Ez a szám azt jelzi, hogy kicsi korodban nyomás alatt voltál, a szüleid által megálmodott ködös ideálok szerint kellett élned. De a helyzet az, hogy te egyáltalán nem ezzel a céllal jöttél. Kiváló intellektussal és újítókészséggel, intuícióval és leleményességgel rendelkezel. Idegi érzékenységed és az érzelmi kifinomultságod hiánya miatt azonban nehezen tudsz másokkal együtt dolgozni, eredeti gondolkodásmódod és tehetséged ellenére is. Bántóan kritikus lehetsz önmagaddal és másokkal szemben is, hiszen nagyon is tudatában vagy annak, mennyi fontos energia fecsérlődik el nem megfelelő dolgokra mind sajátéletedben, mind a körülötted élőkében. Ha megtanulod elfogadni a többi embert, és legyőzni belső önhittségedet, újító szellemed révén jelentős sikereket érhetsz el.

Írta: Susan Jessica Gartner


Forrás: Női portál

2 comments:

Berenice Mayflower írta...

Umm, ez teljesen igaz rám o.O

Victoria Vulpine írta...

Én itt is 9-es vagyok és egy része nagyon illik rám. :)
Bár nem voltam kiskoromban elnyomva, de ez a rész rendkívül hiteles:
,,Bántóan kritikus lehetsz önmagaddal és másokkal szemben is." :)

Megjegyzés küldése