Pages

2010. július 19., hétfő

A személyes hónapszámok üzenetei


A személyes évek jelentőségéről már volt szó egy korábbi cikkünkben, most a személyes hónapszámok jelentésével fogunk megismerkedni. Minden hónapban újabb és újabb feladatok várnak rád.

A személyes hónapszámok megmutatják az adott éven belül a különböző hónapok üzenetét. Minden hónap tartogat tanulnivalókat, és minden hónapban néhány negatív tulajdonsággal is találkozol, melyet fel kell oldanod magadban. A hónapszámokkal való foglalkozás egy komoly személyiségfejlesztő munka, melyben a számok lesznek a segítségedre.
Minden hónapban ki van jelölve a feladat, mellyel a numerológia szerint abban a hónapban kell foglalkozni, illetve egy lelki munka, mely különféle negatív tulajdonságok elengedésével kapcsolatos tennivalókat tartalmaz.

Így számold ki:
A személyes hónap számát az aktuális hónap és a saját személyes éved számának összegeként kapod meg.

1. lépés:
személyes év kiszámítása
A személyes éved meghatározásához add össze a születési hónapod és napod számát az adott évhez.
Pl: 2010-es évet akarod kiszámolni
Születési hónap és nap: május 15., akkor 2010. május 15-ét kell alapul venned.
Add össze a számokat egyesével: 2+0+1+0+5+1+5 = 14
Alakítsd át egyjegyű számmá: 1+4 = 5
A személyes éved 2010-ben az 5-ös

2. lépés: személyes hónapszám kiszámítása
Ha pl. az adott év júliusára akarod kiszámítani a személyes hónapszámodat, és az 5-ös személyes évedben vagy add össze a két számot: 7 (július) + 5 (személyes év) = 12
Egyszerűsítsd egyjegyűre: 12 = 1+2 = 3
A személyes hónapszámod a 3-as.

Fontos!
Ha a személyes év és az adott hónap számainak összege olyan kétjegyű szám melynek számjegei megegyeznek (pl.: 11, 22, 33, stb.) akkor nem kell egyjegyűre egyszerűsíteni, mert ezeknek a számoknak külön jelentése van.

Személyes hónap:

1
Feladat: Új terveket indít be, ötleteit lejegyzi, kiállaz emberi jogokért.
Lelki munka: Halogatás, lustaság, passzív harag, egocentrikus büszkeség, kishitűség legyőzése.

2
Feladat: Segítőkészség, harmónia, a zavaró részleteket elsöpri a múltból, kapcsolatot épít, összeszedi magát.
Lelki munka: Kicsinyesség, pletyka, a dolgok túlreagálása, a részletek elhanyagolása, vádak kivetítésére való hajlam legyőzése.

3
Feladat: Segít a művészi készségekben, idő a jó barátokra, örömteli szórakozás, öröm kinyilvánítása, idő a romantikára.
Lelki munka: Halál hangulatok, extravagancia, irigység, féltékenység, energiafecsérlő hajlam legyőzése.

4
Feladat: Szervezetté válás, egy munka projekt befejezése, hűséges baráti kapcsolatok ápolása, gyakorlati készségek oktatása, azonnali cselekvés.
Lelki munka: Makacsság, lustaság, mások sikereire való irigység legyőzése.

5
Feladat: Utazás, izgalom, szexuális felfedezések, találkozás új emberekkel, új eszmék iránti nyitottság, új élmények.
Lelki munka: Előítéletek, függőségek, kényszeres szexualitás, élménykerülés, utazástól való félelem legyőzése.

6
Feladat: Figyelem a családra és a gyerekekre, közösségi szolgálat, művészetek és zene, új kapcsolatok, otthon átalakítása.
Lelki munka: Függő kapcsolatok, szélsőséges idealizmus, elkötelezettségtől való félelem, rossz életkörülmények legyőzése.

7
Feladat: Pihenésre való elvonulás, dolgok körültekintő vizsgálata, a dolgok nem erőltetése, olvasás és a kontempláció öröme.
Lelki munka: Aggodalmak, az érzelmekkel szembeni közöny, mentális arrogancia, cinizmus legyőzése.

8
Feladat: Vezető szerep felvállalása, bevételek növelése, környezet megszervezése, jogi ügyek megoldása, belső vezetés követése.
Leli munka: A hatalommal való erőszak, gyanús befektetési ügyletek, vezetői szereptől való félelem, a túlköltekezési hajlam legyőzése.

9
Feladat: Könyörületességre nevelés, a teljes kép látása, művészi adottságok finomítása, támogatói csoport megtalálása, stratégia a realista álmok megvalósítására.
Lelki munka: Naiv idealizmus, előítéletek, kóros fantáziálás, depresszió legyőzése.

11
Feladat: Intuíció fejlesztése, ezoterikus tudás növelése, közösség szolgálata, új ötlet vagy felfedezés támogatása, nyilvánosság előtti beszéd.
Lelki munka: A túlzott kritikára, az elutasítástól való félelemre, a pszichikus képességekkel való visszaélésre, valamint a hamisidealizmusra való hajlamok legyőzésére.

22
Feladat: Világméretű mozgalmakban való részvétel, gyakorlati miszticizmus, ezoterikus szertartások, gyerekek oktatása, nagy üzlet.
Lelki munka: Munkamánia, elfojtott harag, fekete mágia, az igazságtalanságok elleni fellépéstől való félelem legyőzése.

33
Feladat: Sokak szolgálata, gyógyító képességek használata, angyali üzenetek követése, művészetek, támogatói csoport kiszélesítése.
Lelki munka: Kényszeres gondoskodás, szexuális félelmek, irreális elvárások, túlzott fontosságtudat legyőzése.

44
Feladat: Vezetői szerepben belső vezettetésre hagyatkozik, tudás és bölcsesség összhangja, munka felerősödik, szakrális geometria alkalmazása.
Lelki munka: Hatalomtól való félelem, merev módszerek, gyors módszerek, felső vezetésbe vetett bizalom elvesztésétől való félelem legyőzése.

55
Feladat: Inspirációk követése, kreatív elme nyereséges elképzeléseket szül, inspiráló vezetői készség, magasabb rendű törvények megosztása másokkal.
Lelki munka: Egocentrizmus, vezetői szereptől, eszmék megosztásától való félelem legyőzése, Istentől való félelem legyőzése.

66

Feladat: A szférák zenéjének közvetítése mások felé, a hagyományos és az alternatív gyógyítás módszereinek ötvözése, énekhang művelése, a szellem örömének terjesztése.
Lelki munka: Önkorlátozó hajlam, szexuális bűntudat, másokkal szembeni bizalmatlanság, aggodalmak legyőzése.

77
Feladat: Ezoterikus bölcsesség megfelelő időpontban való megosztása, kutatások rejtett igazságokat tárnak fel, kiegészítő képzésben való részvétel segíthet, oktatásban vezetői szerep felvállalása.
Lelki munka: Előzetes feltételezések, dogmák, mentális kishitűség, könyvfüggőség, kizsákmányoló tervek legyőzése.

88
Feladat: Szakrális matematika alkalmazása élő valósággá válik, pénzszerzés emberbaráti ügyek támogatására, szakrális közösségek létrehozása.
Lelki munka: Fekete mágia, arrogancia, tekintélytől és hatalomtól való félelem legyőzése, gyors meggazdagodásról szóló tervek feladása.

99
Feladat: Nyitott a felső vezettetés üzeneteinek vételére, archetipikus látomások lejegyzése, csatlakozás egy nagyobb ügyhöz, ihletett műalkotás megszületése.
Lelki munka: A keményszívűség, a magasabb törvényekkel való szembeszegülés, az ego elvesztésétől való élelem, a test elutasításának legyőzése.

Írta: Susan Jessica Gartner

Forrás: Női Portál

0 comments:

Megjegyzés küldése