Pages

2010. szeptember 25., szombat

Ámor-ital



Egy újabb szerelmet ébresztő bájital került piacra ezen a héten, melynek a neve: Ámor-ital. Eme ital csak akkor hat, ha az alany eleve érez kis vonzalmat az iránt, vagy legalább jó barátságban van azzal, aki beadja neki a bájitalt, viszont ha az alany nem kedveli az illetőt, akkor nagy gondok adódhatnak, mert a kiszemelt gyűlöletet fog érezni a másik iránt, ameddig a hatás tart.

Összetevők: két pohár víz, egy liliom és egy rózsaszirom, 5 csepp kókuszlé, és két csepp vér; az egyiket attól, aki készíti az italt, a másikat pedig attól, akinek be akarja adni.

A főzetet igazán könnyű elkészíteni. A két pohár vízbe belecsöpögtetjük a kókuszlevet, megkavarjuk az óra mutató járásával ellentétesen, majd hozzáadjuk a szirmokat. Először a rózsát, aztán pedig a liliomot. A főzet ekkor rózsaszín színt vesz fel, majd ezután bele kell csepegtetnünk a vért. A főzetet bármelyik napszakban, bármikor el lehet készíteni, de a telihold fénye felerősíti az erejét. Egy napot várni kell, hogy a főzet teljesen kész legyen, s mikor másnap a nap lebukik, már be is lehet adni a szerelmi bájitalt. A hatása három napig tart, és ezekben a napokban igazán könnyű lesz elérni, hogy az alany a hatás után is szerelmes legyen.

Vanessa A. Pellax

0 comments:

Megjegyzés küldése