Pages

2010. szeptember 12., vasárnap

Baleset



Az angliai Surreyben tegnap éjszaka sajnálatos baleset történt. Chaz Rotenn – aki örömét lelte az otthoni kísérletezgetésben a bájitalokkal -, elkövetett egy hibát. Éppen a fizikai erőt növelő főzeten dolgozott, mikor véletlen meglökött egy fiolát, és annak kavargó tartalma beleömlött az ónüstbe. A főzet azon nyomban felrobbant, és 25 méteres körzetben szinte mindent lerombolt. Mr Rotenn rögtön életet vesztette, s a szerencsétlenül járt férfi egyik mugli szomszédja is áldozata lett a végzetes balesetnek.

A mugli hatóság értetlenül állt az eset előtt, nem tudták meghatározni a robbanást kiváltó okot. Hamarosan a Mágiaügyi Minisztérium emberei is megérkeztek a helyszínre, s ők simították el az ügyet.

Egy Minisztériumban dolgozó mágus így nyilatkozott:
" Sajnálatos, ami Mr Rotennel és a mugli férfival történt, hatalmas veszteség a világnak. S ezzel együtt szeretnénk felhívni minden boszorkány- és varázsló figyelmét arra, hogy fokozottan veszélyes bájitalokkal kísérletezgetni az otthonukban nagyon veszélyes, mert bármikor történet efféle baleset, még a tapasztalt bájitalfőzőkkel is."

Mr Rotenn rokonai - tudván Chaz elkövetett hibájáról - állják majd az elhunyt muglinak a temetési költségeit, ezzel kifejezve őszinte részvétüket az ártatlanul eltávozott mugli családja felé. Mr Rotennt jövő héten kedden, a mugli férfit szerdán kísérik végső útjukra. Merlin nyugosztalja őket!

Vanessa A. Pellax

0 comments:

Megjegyzés küldése