Pages

2010. szeptember 13., hétfő

A házszám hatása az életedre


Nem mindegy, hogy otthonodnak milyen numerológiai rezgése van
, ugyanis ezt a hatást te is átveszed, amikor otthon tartózkodsz. Az otthonod energetikája támogathatja és hátráltathatja is céljaid megvalósulását.

Az otthon hatását senki nem kerülheti el, gondoljunk csak arra, hogy mennyire hat ránk az a családi légkör, melyben élünk. Nos, erre még rátesz egy lapáttal magának a lakásnak a saját vibrációja is. Lehet, hogy magányos vibrációval rendelkező lakásban élünk, ami egyúttal nagy lehetőséget rejt a lelki fejlődésre, az elmélyülésre. Lehet, hogy az otthonunk energiái támogatják a gyermekáldást vagy a művészi alkotást, de épp úgy hátráltathatja is ezeket a dolgokat. Ismerd meg az otthonod számát, és aknázd ki a lehetőségeit!

Így számold ki
Ha házban laksz, akkor csak a házszámot kell alapul venned. Ha azonban lakásban élsz, akkor a házszám és az ajtód száma lesz a mérvadó.

Ház esetében
Ha a házszám egyjegyű szám, akkor nincs más dolgod, mint kikeresni az adott számot és elolvasni a leírást. Ha két, vagy háromjegyű számmal van dolgod, akkor add össze egyesével a számjegyeket, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Pl.: Kertész u. 25.
2+5 = 7

Pl.: Mérleg u. 112.
1+1+2 = 4

Lakás esetében
1. lépés
Ugyanaz az eljárás, mint a háznál, csak itt összeadódik a házszám és ajtó száma.
Pl.: Kertész u. 25, ajtó: 12-es
Külön-külön add össze a számok számjegyeit:
Házszám: 25 = 2+5 = 7
Ajtó:12 = 1+2 = 3

2. lépés
Most add össze a két kapott számot: 7+3 =10
Ha kétjegyű számot kapsz, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a számjegyeket.
1+0 = 1


1
Pozitív vibráció
Ez a vibráció nagyszerű kreatív projektekhez. Az 1-es a friss kezdet, és az önkifejezés száma. Az otthonod az eredeti ötletek forrása. Kiváló alap saját magunk fejlesztésére is. Jó vibráció az akarat érvényesítésére, a célok megvalósítására, vállalkozások beindításához. Ez a vibráció támogat mindenféle önállósodási törekvést. A saját lábadra tudsz állni. Jó munkalehetőségek találnak rád.
Negatív vibráció
Túl nagy elszigeteltséghez vezethet, mivel erősíti az önzésre való hajlamot. Kaotikus belső környezet alakulhat ki. Ez a vibráció agressziót is kiválthat az itt lakókból. Előfordulhatnak hatalmi harcok, mivel mindenki saját akaratát rá akarja erőltetni a másikra, nincsenek tekintettel egymásra, csak saját önző céljaikkal vannak elfoglalva.


2
Pozitív vibráció
Ez a vibráció nagyszerű bármilyen közös tevékenységhez. Egyenlőség és partnerség uralkodik az itt lakók között. Mindenki képes alkalmazkodni a másikhoz, béke honol ebben az otthonban. Esély a harmonikus életre, és a boldog házasságra. Ennél a számnál a természet szeretete is fontos szerephez jut. Jó hangulatot és alapot nyújt a sikeres művészi munkához is.
Negatív vibráció
Túlérzékenység. Bűntudat és vádaskodás. A külvilág kizárása. Túl sok energiát adunk másoknak. Az energiák szétaprózódásának a veszélye, mely kimerülést okoz. Saját céljainkat háttérbe szorítjuk, túlzottan a többiek igényével vagyunk elfoglalva. A túlzott alkalmazkodás önfeladáshoz vezethet. Ez őszintétlenséget okozhat, és végső soron kialakulhat a megosztottság a lakók között.


3
Pozitív vibráció
Holisztikus szám: a szellem, a test és a lélek egysége. Optimista beállítottsággal támogatja az itt lakókat. Középpontban a személyes fejlődés, és a kreativitás. Igazi energiaközpont, pompás a társasági élethez. Jó helyszín bármilyen művészi tevékenységhez (írás, festés, zenélés, zeneszerzés), mivel ez a vibráció beindítja a kreativitást, és fantáziadús ötletekkel áraszt el bennünket. Kellemes légkörű, hangulatos otthon lehet a 3-as.
Negatív vibráció
A túl sok energia káoszhoz vezethet. Figyelmetlenségből adódó anyagi problémák adódhatnak. Ez a szám kikényszeríti a változást és a kifelé terjeszkedést. Az itt lakók nem tudnak megbocsátani egymásnak, emiatt rosszkedv, letargia lehet úrrá rajtuk. Féltékenység miatt problémák adódhatnak szakmai és magánéleti szinte egyaránt.


4
Pozitív vibráció
Ennek az otthonnak kiegyensúlyozott, nyugodt hangulata van. A Föld-energiák segítik a földelést. Jól szervezett az élet, mindenki tudja a feladatás. Kevés a súrlódás, gördülékeny az együttélés. Ez a vibráció támogatja a hűséget és az állhatatosságot mindenben. Tartós kapcsolat kialakítására a ennél alkalmasabb lakást keresve sem lehet találni. Jó üzlethelyiségnek, vagy közös bérletnek is.
Negatív vibráció
Társasági életre kevésbé alkalmas. Túlságosan rendezett, katonás és biztonságos. Nincs igazi megnyugvás, a munka van előtérben. Túlzottan komoly hangulat, nyers, érzéketlen beállítottság. Veszély a munkamánia kialakulására.


5
Pozitív vibráció
Beértek a lehetőségek. Ez a vibráció a siker száma. Rengeteg változást hozhat, remek álláslehetőségeket és új barátokat. Megfelelő a társasági élet szempontjából is. Fontos, hogy az itt lakók bölcsen használják a megérzéseiket. Játék és munka egyensúlyba kerül. Jót tesz ez a vibráció a párkapcsolatnak is, de csakis egymás szabadsága figyelembevételével.
Negatív vibráció
Túl sok az aktivitás, ami nem teszi lehetővé a pihenést. Mindenből túl sok van, ami nyomasztó. Túlzásokra hajlamosít ez a vibráció, ami lelki egyensúlyzavarhoz vezethet. A siker önteltté teheti, és egocentrikussá változtathatja az itt lakókat. Intoleráns, felelőtlen viselkedést is jelezhet.


6
Pozitív vibráció
Ez a vibráció a családalapításhoz szerencsés, hiszen a családorientált otthon, és a gyermekszeretet száma a 6-os. Növekvő felelősségtudatot, könyörület, szeretet emeli a fókuszba. Az itt lakók számára kiemelten fontos a szépség és a dekoráció. Hangulatos és szépen berendezett otthon, ahol jó családi légkör uralkodik.
Negatív vibráció
Ez a vibráció túl sok önvizsgálatra ad lehetőséget. Az anyagi problémák miatt energiahiány léphet fel. A túl sok fantázia kizárja a valóságot az életből. Nyugtalanságot, aggodalmaskodásra való hajlamot felerősítheti. Kialakulhat az érzelmi labilitás miatt az elkeseredettség.


7
Pozitív vibráció
Gyümölcsöző spirituális vállalkozások és szellemi tevékenységek indíthatók be ennek a vibrációnak a hatására. Magányos hely, meditációkhoz megfelelő. Békés hangulat megélése, mély gondolatok és elmélkedés helye. Segíti még a mélyebb igazságok megtapasztalását, és az igazság kutatását és meglelését. Az itt lakók képesek a felsőbb énjükhöz kapcsolódni.
Negatív vibráció
Túl csendes energiavibráció. Pénzkeresésre nem alkalmas. Hajlam a többi embertől való eltávolodásra, elzárkózásra. Az élet áramlásából való kikerülés egy idő után már nem tesz jót a lelki fejlődésnek. Ápolni kell a kapcsolatokat a barátokkal és a családtagokkal, hogy ne idegenedjen el végleg az emberektől.


8
Pozitív vibráció
Anyagi bőség száma jó lehetőségeket hoz a pénzkeresethez. A hangsúly az anyagi javakon van. Ez a vibráció a hírnév, siker és tisztelet melegágya. Támogat mindenféle társadalmi megnyilvánulást, nyilvános szereplést, sikert és társadalmi elismertséget. Az itt lakóknak esélye van arra, hogy befussanak, ismertek és híresek legyenek.
Negatív vibráció
Túlzottan evilági környezet. A pénzt kórosan nemtörődöm módon szórják. Az anyagi javak emiatt megfogyatkozhatnak: ahogy jött, úgy megy is. Az itt lakók rettegnek a bukástól, kényszeresen törekednek az ismertségük fenntartáshoz. Megkövetelik az elismerést, erőszakosan törnek a nyilvánosság felé. A sikerhajhászság és az extrovertált hajlam felerősödhet.


9
Pozitív vibráció
A világ energiái erősen hatnak az itt lakókra. Ez a vibráció a célba érést szimbolizálja. Hűséges barátokat, sikert és meleg családi háttért jelent. A bölcsesség, együttérzés száma. Nagyszerű hely a mentális továbblépéshez. Az itt lakóknak komoly esélyük van a lelki béke meglelésére, a teljes élet és a boldogság megtapasztalására.
Negatív vibráció
Túl sok energiát kapnak mások. Kevés szórakozás jut a gyerekeknek. A saját igények háttérbe szorulnak. Túlzott idealizmust, önmaga ellen forduló túlzott nagylelkűséget hozhat. A mások problémáival való foglalkozás leköti az összes energiát, és a saját igények és a saját boldogság háttérbe szorul.



Susan Jessica Gartner
Forrás: Női Portál

0 comments:

Megjegyzés küldése