Pages

2010. szeptember 20., hétfő

A mesterszámok veszélyei



Ha valakinek a neve, vagy születési dátuma mesterszámot rejt, az nagy lehetőség, de egyben rizikó is, hiszen minden egyes kombinációnak meg vannak a maga veszélyei is.



A mesterszámok megduplázzák, vagy megtriplázzák az adott szám energiáját, és tulajdonosa rendkívüli képességek birtokába juthat, és nagy célokat érhet el, ám ez nem minden esetben történik így. A mesterszámok nem „joli jokerek”, melyek minden esetben szerencsét hoznak. Lehetőségek, melyeket ki lehet használni, de el is lehet bukni.



Így számold ki:

A mesterszámok felkutatásához a névszámra és a születési számra is szükség van. Bárhol is rejtőzik a mesterszám,
most felkutathatod.

Keresd a névszámban



1. lépés



Írd fel egy lapra a nevedet, és a betűk mellé írd oda a táblázatban hozzárendelt számokat, majd add össze azokat egyesével. Az ékezetes számok esetében vedd alapul az ékezet nélküli párjukat.

Kis 2+9+1 = 12

Éva 5+4+1 =10




Először ennél a fázisnál bukkanhatnak fel a mesterszámok. Ha a kereszt- vagy a vezetékneved száma mesterszámot ad ki, akkor keresd ki a számhoz tartozó leírást.




Ha nem jött ki mesterszám, akkor számolj tovább!



2. lépés

Add össze a kereszt- és a vezetéknév számait.

Kis (12) + Éva (10) = 22



Itt is találhatsz mesterszámot, mint ahogy a példában szereplő névnél ki is jött a 22.

Ha nem jött ki mesterszám, akkor egyszerűsítsd tovább a kapott eredményt 22: 2+2 =4

Ha itt sem jött ki egy mesterszám sem, akkor ez azt jelenti, hogy a neved nem rejt mesterszámot.



Keresd a születési dátumodban:



1. lépés

Írd fel egy lapra a születési dátumodat.

1981. 09. 11.

Add össze külön-külön az év, a hónap és a nap számjegyeit:

1981= 19

09 = 9

11 = 2

Már ebben a fázisban is felbukkanhatnak a mesterszámok. Ha nem jött ki egy sem, számolj tovább!



2. lépés

Most add össze az év, hónap, nap számait!

19+9+2 = 30

Itt is megjelenhet a mesterszámok egyike.

Ha nem jött ki még mesterszám, akkor egyszerűsítsd tovább a kapott összeget: 30= 3+0= 3









Mesterszámok és jelentéseik


11

A 11-es szám jelzi az igényt személyes akaratod és az isteni akarat közötti egyensúly megteremtésére, miközben az ego elengedéséért folytatott harcodat vívod. Amikor nem vagy egyensúlyban, túlteng benned az adrenalin, és rengeteget erőlködsz, hogy elérd, amit akarsz. Ha ez nem sikerül, akkor embert és Istent egyaránt vádolsz. A 11-es felerősíti a vágyadat az emberiség szolgálatára, hogy a világon megegyezés és béke uralkodhasson. Belső késztetésedet követve gyakran olyan pozícióba kerülsz, amelyek jelentős hatáskörrel és a tömegből való kiemelkedéssel járnak. Amikor azonban személyes ambíciód és önzésed megzavarnak emberbaráti célkitűzéseidben, a tömegek részéről visszautasítás érhet. A 11-es ideálokat követ, ugyanakkor megfeledkezhet az emberi hozzáállásról, amelynek révén az idealizmus működni kezdhet. Fanatikussá válhat egy üggyel kapcsolatosan, és emberi érzéseket sérthet meg, miközben a világ jobbításán fáradozik.



22

A 22-esek gyakran olyan szervezetekhez vonzódnak, melyek az emberiség kozmikus sorsának beteljesülését segítik. Időnként azonban mohóvá, hatalomszomjassá válhatnak, és olyan sötét erőkkel léphetnek szövetségbe, amelyek a tömegek megosztása, összezavarása és elbizonytalanítása révén akarják megszerezni az uralmat az emberiség felett. Legjobb szándékuk szerint az emberiség fejlődéséhez szeretnének hozzájárulni. Érzelmi megnyilvánulásaik rendkívül erősek, az acélkemény érzelmektől akár a legkisebb incidens hatására rögtön hisztériára válthatnak át. Erős elemző hajlama miatt erőszakossá és túlzottan aggodalmaskodóvá is válhat. Úgy érezheti, hogy van valamilyen plusz felelőssége. Mindaddig, amíg magasabb tudatossága meg nem nyílik, a 22-es nagy fontosságtudattal jár-kel köztünk, de csak keveset tud felmutatni.



33

Nagyon foglalkoztat az azok csúnya és igazságtalan dolog, ami környezetedben történik, de talán még magad se vagy igazán tudatában, hogy mennyire szenvedsz emiatt belül. Mélyen eltárolt neheztelés lehet benned, ha úgy érzed, nem kaptad meg a Forrástól a neked járó gondoskodást. Ilyenkor túlérzékeny mártír, vagy áldozat válhat belőled. Elfojtott érzelemidet gyakran éneklésben, írásban vagy színjátszásban éled ki. A gyermekkorban elszenvedett érzelmi hiányok kompenzálásának másik módjaként nagyobb mértékben próbálsz segíteni a többi embernek. Amíg azonban nem gyógyulsz meg, addig az energiarablók áldozatává válhatsz. A 33-as érzi bolygónk lakóinak szenvedését és olyan új utakat keres, melyek által az ember teljessé válhat. Jó érzéke van a tanításhoz, gyógyításhoz, de bármivel is foglalkozzon, azzal az emberi szenvedések enyhítéséhez kíván hozzájárulni.



44

A dupla 4-es számkombináció szimbolizálja az atomok olyan alapvető kristályformákba rendeződését, amelyekből a továbbiakban, mint építőkövekből a természet felépül. A 44-es számára elengedhetetlen az integráció és az alkímia szigorú meghatározott törvényeihez való ragaszkodás, mivel gyakran olyan pályákra kerülnek, ahol nagyobb volumenű dolgok elvégzéséről van szó. Ahogy hatásuk növekszik, egyszer csak pontosan abban a pozícióban találják magukat, ahol a legnagyobb szolgálatot tehetik. Könnyen lehet, hogy életük során egy csomó pénzhez jutnak, ami kísértésbe viheti őket. Ha a pénz elhomályosítja a szolgálat igényét és átveszi az egyéni érdek előtérbe kerülése, a 44-esek élvhajhásszá válhatnak. A pénz bűvölete elkápráztatja őket, és könnyen elfelejthetik, mi valódi életcéljuk.



55

Meg akarsz felelni az élet isteni törvényeinek, és tiszteletben akarod tartani az emberi tapasztalást. Eljött az idő, hogy a lényedben ragyogó fény élő példájává válj. Sok teendő vár rád ahhoz, hogy a régi, kórosan ragaszkodó sejtjeidtől megtisztulhass, és kényszeres viselkedésedet olyan természetes életmóddá változtasd, amelybelső vezettetéseddel összhangban van. Amikor azonban a benned dúló erős vágyak elragadnak, nagy a veszélye annak, hogy belemerülj a drog vagy kábítószer élvezetébe vagy a velük való üzletelésbe. Lelked szeretné újra megtalálni a Forrással való kapcsolatot, amelynek emléke mélyen beivódott a memóriádba, és őrzi ezt az emléket. Az emberiséget szeretnéd magasabb fényre ébreszteni, de előbb magadat kell átfényesíteni belülről. Meg kell lelned a belső fényt ahhoz, hogy az emberiség fáklyavivőjévé válhass.



66

A dupla 6-os a szív tisztaságát és a belső énnel való őszinte kapcsolat fenntartásának szándékát tükrözi. Harcos vagy, aki meg akarja tisztítani a bolygót azoktól, akik szabadjára engedik elnyomó zsarnok természetüket. Harmóniára vágysz minden szinted, de ehhez az első lépés a benned élő belső férfi és belső nő harmonikus együttműködésének megteremtése. Ennek része az isteni női és isteni férfi energiák beintegrálása a személyiségedbe. Mivel élen jársz ebben az integrációs folyamatban, sokaknak segíthetsz a továbblépésben. Megtanultad, hogy az érzelmi harmónia a jó közérzet központi eleme, és keresed azokat a módszereket, melyek hatékonyan elősegítik ennek az állapotnak a létrehozását és fenntartását. Bár nagy igényed van az érzelmi egyensúlyra, nehezedre eshet a közvetlenül az érzelmekkel végzett munka. Ezt azonban be kell vállalnod a saját lelki fejlődésed érdekében. A lelki stabilitás megtalálása nélkül zavart és túlérzékeny személyiség válhat belőled.



77

A dupla 7-es az isteni tudás és a logikus gondolkodás közötti kapcsolatot szimbolizálja. A tudás a körkörös, intuitív és feminin jellegű elfogadásból ered, míg az észérvek a lineáris, logikus, maszkulin jellegű feldolgozó folyamatokból származnak. A fejlett gondolkodással, jó észbeli képességekkel rendelkező emberek általában egy adott hitrendszeren belül hatalmas adathalmazt képesek felhalmozni. Amikor azonban a hitrendszerhez az ego is hozzákapcsolódik, ez gátat emelhet az intuitív síkokról érkező tudás elé. A logikuselme az intuitív információt – mint előzetes elvárásainak ellentmondót,, és azokkal össze nem egyeztethetőt – egyszerűen törli. A dupla 77-es nem eshet ebbe a hibába, meg kell tanulnia bízni a felső énjében, hogy az isteni impulzusok bejussanak a tudatába.



88

A dupla 8-as az isteni erejének az emberi kapcsolatokban való alkalmazását szimbolizálja. Meg kellett küzdened azért, hogy saját erődet képes legyél elfogadni, és engedd hatni a magasabb erőket. Ez a harc talán még ma sem ért teljesen véget. A fény anyagba való leképzése sok vibrációváltáson és az alkímiai folyamat több szintjén keresztül vezet. Mivel tudod, miként teremthető az álmaidból valóság, valószínűleg, tanítani is fogod ezeket a módszereket a kevésbé tehetséges lelkek számára is. Ahhoz azonban, hogy igazi alkimistává válj, aki képes minden álmát valóra váltani, sok időt kell előbb a gyermekkorból hozott zavarok felszámolásán dolgoznod. Amíg nem gyógyulnak be a gyermekkorban elszenvedett sebek, addig nem tudod a benned lakozó lelki erőket maximálisan mozgósítani.



99

A dupla 9-es egy tökéletes világra vágyik, ahol az emberek kozmikus értelemben is felnőttként, nem pedig lázadógyerekként viselkednek. Bepillantást nyerhettél a mennyei gyöngyvárosokba, az angyalok békés életébe, és erre vágysz itt, a Földön is. Nagyban hozzá is járulhatsz egy jobb világ megteremtéséhez, amennyiben önmagadban a tudásra és megelégedettségre teszel szert. Ugyanakkor a tökéletesség utáni vágyadnak van egy hátulütője is: türelmetlenné és cinikussá válhatsz a korántsem tökéletes világgal szemben, melyben élned kell. Saját életedben meg kell küzdened az erőszakkal, az áldozat és a hamis mártír szerepével. EZ kifinomulttá tesz a különböző hárító mechanizmusok érzékelésében, és kellő együttérzést ad azok iránt, akik még mindig saját tagadásuk fogságában szenvednek. Tisztán látó és jó tanácsadó válhat belőled, aki sok embert vezet a lelki gyógyulás útjára.





Susan Jessica Gartner

Forrás: Női Portál

2 comments:

Berenice Mayflower írta...

Nekem sem a nevem, sem a születési dátumom nem rejt mesterszámot :P Így jártam.

Szombati Boszi írta...

Bennem van: 33.

Megjegyzés küldése