Pages

2011. február 8., kedd

Mire fókuszálj 2011-ben!?

A kilenc éves ciklusban előre léptél egyet. Most új feladatok és új kihívások várnak rád. Az idei esztendő feladatait is nagyban meghatározza az, hogy a ciklusban épp hol tartasz.

Ha szeretnéd megtudni, melyik évben jársz a kilenc éves cikluson belül, akkor nagyon egyszerűen kiszámolhatod.

1. lépés

Írd le a születési hónapodat és napodat egy lapra, az évet pedig helyettesítsd be az idei évszámmal. (2011)
Pl.: Ha a születési időpont: 1981. 02. 04.
Akkor a személyes év kiszámításához vedd a 2011.02.04 dátumot.

2. lépés

Most add össze a számokat egyesével.
2010. 02.04.
2+0+1+1+0+2+0+4 = 10

Ha kétjegyű eredményt kapsz, akkor egyszerűsítsd a számot egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.
10 = 1+0 =1

Válaszd ki a kapott számot!
1
A kilencéves ciklus legelső évében jársz, ami azt jelenti, hogy a 2011-es esztendő sok újdonságot és nagy változásokat hoz az életedben. Biztos, hogy egészen új életszakasz kezdődik az életedben, ami nagy hatással lesz az elkövetkezendő kilenc évedre is. Lehet, hogy új hobbiba kezdesz, ami pár év alatt a megélhetésedet biztosítja. Lehet, hogy munkahelyet váltasz, vagy új szakmát tanulsz. Lehet, hogy találkozol valakivel, aki fenekestül felforgatja az életedet, és a mindent elsöprő szerelem hatására döntő lépésekre szánod el magad. A változás bármely életterületen megtörténhet, fontos, hogy vállald fel az érzéseidet és a vágyaidat. Tisztázd magadban, mire is vágysz igazán, és indulj el abba az irányba. Ebben az évben az ajtók meg fognak nyílni előtted. Fontos, hogy ne csak álmodozz, hanem tegyél konkrét lépéseket is a céljaidért.

2
A kilenc éves ciklus második évében jársz, ami azt jelenti, hogy a 2011-es esztendőben a stabilitásra kell a legtöbb energiádat fordítanod. Ez a fokozatos fejlődés szakasza, amikor a dolgok megszilárdulhatnak. Ez az év egyben a kapcsolatok éve is, úgyhogy nagy valószínűséggel a párkapcsolatod egy magasabb szintre kerül, és előfordulhat, hogy távolabbi ismerősökből barátságok alakulnak ki. Ez az év az emberi kapcsolatok körül forog, fókuszálj a barátaidra a szerelmedre és a családtagjaidra. Törekedj az érzelmi biztonság megteremtésére és minél több szeretet teli kapcsolat kialakítására. A 2-es évben sok munka vár rád, de az eredmények szinte azonnal láthatóak lesznek. Szakmai sikereket is elérhetsz, ha együttműködő, kompromisszum kész és türelmes vagy.

3
A kilenc éves ciklus harmadik évében jársz. Ebben a szakaszban tudod a leginkább megélni kreativitásodat, művészi hajlamodat. Energikus és inspirált leszel, úgy érzed, ki akarod hozni magadból a maximumot, és lesz is rá lehetőséged. Ebben az évben tele leszel ötletekkel, csak győzd megvalósítani azokat. A munkádban sikeres leszel, és magasabb pozícióba kerülhetsz. A 3-as évben nagy szerepet kap a művészet is. Lehet, hogy mélyen szunnyadó tehetséged most végre utat tör magának, és valamilyen alkotói tevékenységben jut kifejezésre. A zene vagy a képzőművészet sok örömöt fog okozni. Művészi ambícióid most a gyakorlati életben is megvalósulásra találnak. Lehet, hogy sikerül kiadnod egy könyvet, vagy a verseidet, esetleg egy saját kiállítást sikerül megszervezned, vagy ha színészi, zenei tehetséged van, akkor a nyilvános szereplés lehetősége fog megnyílni előtted.

4
A kilenc éves ciklus negyedik évében jársz, ami a megpróbáltatások időszaka. Nem épp a legkönnyebb életszakasz az idei, de a kemény munka, a kitartás és a küzdelem meghozza végül a sikert. Most nem a látványos eredmények elérése a fő cél, hanem a dolgok kézben tartása. Meg kell küzdened az élet minden területén a már elért pozíciódért. Lehet, hogy a munkahelyen riválisok fenyegetik a helyedet, a magánéletben felbukkanhat egy harmadik személy, aki megzavarja a családi békét. Te pedig azt érzed, hogy midben oldalról támadások érnek. Ez az év a megpróbáltatások és nehézségek időszaka, nagyfokú összpontosítás és koncentráció szükséges ahhoz, hogy átvészeld. Talán furcsán hangzik, de 2011-ben meg kell küzdened azért, amit már eddig elértél. A közeli barátokra és a családodra azonban mindenben számíthatsz, végig támogatni fognak. Ha kitartóan küzdesz, bízol magadban és nem adod fel, midben harcból győztesen kerülsz ki.

5
A kilenc éves ciklus ötödik évében jársz, amely a szórakozás és kikapcsolódás éve. Meganyi buliba, partira, összejövetelre, és rendezvényre hívnak majd. A társasági életed felpezsdül, és kellemesen fogod érezni magad ebben az évben. Szánj időt a kikapcsolódásra és feltöltődésre is. Idén alkalmad nyílik nagyobb utazásokra is, egzotikus távoli tájakra is eljuthatsz, ami egy életre szóló élmény lesz a számodra. Fontos, hogy ne fogd vissza magad, és élvezz ki minden adódó lehetőséget, mert ebben az évben az öröm és vidámságról szó. Menj el a barátaiddal wellness programokra, bulikra, koncertekre, ahol csak jól érzed magad. Ez az év rólad szól, hogy te jól érezd magad. Tegyél olyan dolgokat, amelyek örömöt okoznak, még akkor is, ha luxusnak tartod. Most megengedheted magadnak. Merj élni, és vesd be magad az élet nagy forgatagába!

6
A kilenc éves ciklus hatodik évében jársz, ami a harmónia és nyugalom jegyében fog telni. Fontos nagyobb gondot fordítanod a lelki kiegyensúlyozottságra, ezért jó ha rendszeresen eljársz jógázni, vagy masszázsra, ahol relaxálhatsz kicsit. Ehhez elsősorban az szükséges, hogy saját érzelmi életedet egyensúlyba hozd, így jóval könnyebben megteremted a harmóniát önmagadban és környezetedben. Az otthon és a családi fészek megteremtése kerül előtérbe, lehet, hogy átrendezed a lakásodat, kicsinosítgatod, hogy kellemesebb légkört teremts. A stressz elől és a külvilág zajától az otthon ad menedéket, ez az a hely, ahol leginkább feltöltődhetsz. Ezért fontos, hogy meghitté varázsold. Ebben az évben meglehet, hogy több időt fogsz otthon tölteni olvasgatással, filmnézéssel, pihenéssel. Nem vágysz most túlzott aktivitásra, csak egy kis csendre és nyugalomra.

7
A kilenc éves ciklus hetedik évében jársz, ami egy komolyabb önismereti, önelemző időszak. Komolyabban elkezd érdekelni a tudatalatti működése, és sikerül felderítened saját viselkedésed belső öntudatlan mintáit, mechanizmusait. Ebben az évben a lelki fejlődés kerül a középpontba. Meg akarod tudni, ki vagy valójában, és a mi az életed célja. Előadásokra jársz, beiratkozol önismereti tanfolyamokra, és sok-sok könyv akad a kezedbe, mely nagy segítséget fog nyújtani a számodra. Az erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalók, év végére összeáll és kitisztul a kép, és letisztulnak benned a dolgok. Ha komolyan veszed a hetes évvel kapcsolatos feladataidat, akkor végül nagy felszabadulást hoz ez a tapasztalat.

8
A kilenc éves ciklus nyolcadik évében jársz, amikor az anyagi biztonság megteremtése és fenntartása kerül a figyelem központjába. Az idei esztendőben jó pénzügyi lehetőségek fognak megtalálni, és az anyagi helyzeted megszilárdul. Viszonylag könnyen jutsz nagyobb összeghez, de vigyázz, hogy ne ess a pénz bűvöletébe, és ne feledd, hogy a boldogság nem az anyagiakon múlik. A pénz kell az élethez, de nem varázseszköz, amivel mindent megkaphatsz. Az anyagi biztonság megteremtése nem könnyű feladat, de ez is az életprogramunk része. Ha kitartóan keresel, végre sikerül olyan munkát találnod, melyet örömmel végzel és megfelelő anyagi juttatásokkal jár. Végső soron ez a nyolcas év rendeltetése.

9
A kilenc éves ciklus utolsó évében jársz, ami a tisztázás, a befejezés, lezárás időszaka. Végre sikerül pontot tenned rég húzódó kellemetlen ügyek végére, ami nagy felszabadulást hoz. Fontos, hogy törekedj ebben az évben arra, hogy rendbe tedd a dolgaidat, és ne maradjanak függő, befejezetlen ügyeid. A ciklus utolsó éve arról szól, hogy rendezd a kapcsolataidat, tisztázd a félreértéseket, egy szóval rendezd az életedet magad körül. Idén ne kezdj bele új tevékenységbe, ennek nincs itt az ideje. Erőidet fókuszáld inkább a konfliktusaid rendezésére, a tartozásaid kiegyenlítésére, a feladataid lelkiismeretes elvégzésére. Ebben az évben válaszokat kaphatsz olyan kérdésekre is, melyek régóta foglalkoztatnak. A dolgok a helyükre kerülnek, tisztázódnak.


Írta: Susan Jessica Gartner
Forrás: Női Portál

0 comments:

Megjegyzés küldése