Pages

2012. február 10., péntek

Újra együtt a The Vampire Druck!

A tinédzser boszorkányok és varázslók örömére újra összeállt a The Vampire Druck zenekar! Kaithy, Rose és Jake 5 év szünet után megbeszélték gondjaikat és eldöntötték, megint a zenének fognak élni. A bandának az I want your blood c. zene hozta meg a sikert, a rádió topplistákat hónapokig vezették. Koncertjeikre hónapokkal ezelőtt kellett jegyet szerezni, ugyanis állandóan teltház volt. Az idei első koncertjüket, Roxmortsban fogják tartani méghozzá nem más helyen, mint a Szellemszálláson! A jegyek ára 25 galleon és 50 sarló. Szerencsére összefutottam Rose Blackkel az Abszol úton és beleegyezett egy rövid interjúba.


-          Szia Rose, nagyon örülök, hogy találkoztunk! Mindig is nagy rajongója voltam a zenekarnak.
-          Köszi, Mike! Mindig öröm hű rajongókkal beszélgetni.
-          Elmesélnéd, miért is bomlott szét az együttes? Sok pletyka keringett róla, de nem lehet tudni melyiknek higgyünk?
-          Ennek rettentő egyszerű oka van: a rengetek koncert, s a dedikálások miatt, fáradtak és ingerültek voltunk és az egyik októberi napon csúnyán összevesztünk az egyik dalszövegen.
-          Nagyon szíven ütött az, hogy szétmentetek, de szerencsére újra együtt! Mesélnél róla?
-          Az egész békülésnek, Kaithy az oka. Elkezdte lapozgatni a régi naplóját és eszébe jutottak a régi évek, így felkeresett minket bagolypostán. Megbeszéltünk egy közös teázást ahol rendeztük a barátságunkat és lásd: újra együtt a The Vampire DruckSajnos most mennem kell, de azt előre elárulom neked, hogy nagyon látványos lesz az 1. koncertünk és 5 új dallal készülünk! Légy jó, Öcskös!

Az együttes rajongóit várjuk 2012. február 18-án a Szellemszálláson, 18:30 perc-kor! :)

Írta: Mike Halsey, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése