Pages

2016. szeptember 9., péntek

Szeptemberi horoszkóp

Hippogrif (kos március 21 – április 20): A hippogrifekkel ebben a hónapban nagy dolgok történnek.

Kiméra (bak április 21 – május 20): A kimérák ebben a hónapban meg fogják védeni, ami az övék. Ne felejtsék el, hogy nem mindenki van ellenük, vannak, akik támogatják.

Tündér (ikrek május 21 – június 20): Szeretnének mihamarabb túllépni egy nehézségen, de lehet, hogy erre a tapasztalatra szükségük van.

Szalamandra (rák június 21 – július 22): A körülöttük lévő világ gyorsan változik. De ebben a hónapban lépést tudnak tartani a változásokkal.

Szfinx (oroszlán július 23 – augusztus 23): Egy régi dolgot egy teljesen más nézőpontból fog látni.

Véla (szűz augusztus 24 – szeptember 23): Sok kihívást tartogat a hónap számukra. Tudják, hogy a feladatokat meg tudják oldani.

Főnix (mérleg szeptember 24 – október 23): Új kihívások várnak rájuk ebben a hónapban.

Sárkány (skorpió október 24 – november 22): Sok kihívás vár rájuk, de igyekeznek pozitívan szemlélni a dolgokat.

Kentaur (nyilas november 23 – december 21): Ebben a hónapban a fogytán van a türelmük, mert valami több időt vesz igénybe mint hitte.

Egyszarvú (bak december 22 – január 20): Élvezze, ki a sikereit használja ezt a hónapot arra, hogy feltöltődjön.

Sellő (vízöntő január 21 – február 20): Megpróbálnak kivetkőzni a bőrükből. Szerencsére nem kell ezt tennie mert, akik szeretik őket pontosan azért mert olyan amilyen.

Kelpi (halak február 21 – március 20): Várják a kelpiktől, hogy hibázzanak és ezt a hibák kihasználják ellenük. Gondolják meg alaposan, hogy mit miért tesznek.

(írta: Maya Hellsing professzor)

0 comments:

Megjegyzés küldése