Pages

2016. szeptember 25., vasárnap

Újra divatba jön a varangy?

Lecsengett a legutóbbi törpegolymók őrület. Miután a fiatal divatikon, Lady Luisa, a néhai feltaláló Lord Leslie lánya bemutatta új kollekcióját, a divatvilág mélységes felháborodását kapta csak elismerésnek, ugyanis a show középpontjába a varangyokat tette. 
Miss Mercedes, a kortárs talármodell eképpen nyilatkozott az esetről: 
"Kifejezetten idegen számomra az ötlet, miszerint egy undorító nyálkás lény szennyezze be lakásom tisztaságát. Emellett a varangyok nem épp hűségükről híresek; ugye senki sem akarja komolyan, hogy efféle állatok mászkáljanak Nagy-Britannia utcáin! "

Az ifjú magyar származású divattervező, művésznevén A Cikesz, aki ismert arról milyen gyorsan váltogatja álláspontjait, azonban máshogy vélekedett: 
"Szerintem mindenképp érdemes egy kis újítást vinni a mindennapokba. A varangyok tulajdonképpen rendkívül érdekes és hasznos állatok is. Amint tehetem én is feltétlenül beszerzek egyet!"

E kinyilatkoztatás után gondolta meg magát több száz fiatal eddigi fenntartásairól a békákkal kapcsolatban. Ifjú boszorkányok és varázslók rohamozták meg a mágikus állatkereskedéseket. Kilencven százalékkal nőtt a varangyok forgalma az elmúlt tíz év átlagához képest. Drámai változás ez a varangypiacon. A tenyésztők nem győzik a munkát. Ezzel ellentétben rengeteg olyan törpegolymók maradt, akiknek gazdái már nem akarnak felelősséget vállalni kedvenceikért. 

-Igazán bánom - nyilatkozta újságunknak Lady Louisa - hogy egyes szívtelen emberek csak úgy eldobják maguktól eddig szeretett kisállataikat. Szeretném, hogy ez az üzenet minden volt golymókgazdihoz eljusson. Attól, hogy már valami nem divatos, nem is lehet szeretni? De mivel tisztában vagyok vele, hogy ez teljes mértékben az én bűnöm, hajlandó vagyok befogadni pár golymókot saját magam. 

Ígéretéhez híven az ifjú modell befogadott huszonhárom hontalan kedvencet, ami az árván maradt állatok számának csak töredéke, én azért hiszek benne, hogy minden jó egy kis lépéssel kezdődik. Szintén bízom benne, hogy eme nyilatkozás után sok fiatal szív döbben rá mit is csinált kedvencével. A varangyokat természetesen magam is támogatom, örülök, hogy mostantól ők is mennyi szívet tehetnek boldoggá. A legújabb hírek szerint leginkább a fahéjbarna és a mocsárzöld fog leginkább hódítani.

írta: Daisy King

0 comments:

Megjegyzés küldése