Pages

2016. október 3., hétfő

A varázsvilág új felfedezései

Mai cikkünkben néhány, a varázsvilág újonnan kifejlesztett tárgyairól olvashatnak, melyek minden bizonyára szükségesek lehetnek mindennapi életünkben. Mivel hamarosan elérkezik a Halloween, a cikk is eme ünneppel kapcsolatos árukat fog elemezni. Lássuk is: 

1. Cikázó360

Újabb év, újabb fejlesztések. Ezt a vadonatúj seprűt a napokban dobták piacra, de máris hatalmas népszerűségnek örvend. - Végtelenül büszkék vagyunk a termékre - nyilatkozta Dorius Himandota, a seprű tervének kigondolója. - Cégünk régóta készít seprűket, azonban ehhez foghatót nemigen dobtunk piacra. A tölgyből készült nyél hosszúsága igazodik vezetője méretéhez, a szálak pedig erős, jól tartó vesszőkből készültek. Ahogy azt a neve is tükrözi, 360°os szöget lehet vele megtenni, ami valljuk be, a kviddicsezés szempontjából igencsak hasznos. A gyorsasága hibátlan. A legtöbb rontásnak tökéletesen ellenáll. A seprűt megtalálhatják az Abszol út üzleteiben. 

2. Színváltó dísztök

Ha már Halloween, akkor a dísztökök egyáltalán nem maradhatnak ki a felsorolásból. Mindannyian szívesen díszítjük ezzel a házainkat, udvarainkat - több hiedelem is kötődik ehhez, erről más cikkekből olvashatnak. Míg tavaly az önmagát faragó tök volt a felkapott, mostanában a (külön pálcamozdulatokra) maguktól színt váltó darabokat kapkodják a boltok polcairól. Halloweenre kötelező darab, ezt nem kell részletezni. 



3. Szellemhang pillanatok alatt

Mindig is vágyott arra, hogy a lelket (természetesen nem szó szerint) kiijessze vendégeiből? Ha igen erre a válasza, akkor ne mulassza el a legújabb találmányt: a palackba zárható hangokat. Különféle darabok akadnak belőle: megtalálható sikoly, suttogás, őrült kacaj, és még sok más, hátborzongató hang is. A borzongás garantált. 

 Írta: Luciana Wineheart, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése