Pages

2017. április 21., péntek

Kritikák az Abszol úti Mugli mozi első előadásáról


Köszöntöm a Mugli világ című rovat olvasóit! 

Ma - mint ahogy a címből is kitudódik - az újonnan megnyílt mugli moziról lesz szó az Abszol úton. Mint a Mugli világ rovat szerkesztője az újságnál, így hát meghívtak engem is az első vetítésre, hogy mennyire sikerült jól ez az egész hangulat, mint a többi mozi. 
Az első film, amit bemutattak, a pont ebben az évben vászonra kerülő, Szépség és a szörnyeteg volt élő szereplős musicalként. A film valami elképesztő volt: káprázatos látványvilág, ámulatba ejtő zenék, mint a mesében, és a szerepükhöz tökéletesen passzoló színészek. A kiszolgálás is kitűnő volt a moziban, mint a film előtt és mint a film után is. Az alkalmazottak segítőkészek voltak bármiben, és akár a vetítés közben is, ha kellett valami, csak a pálcánkat megpöccintettük helyesen, ami a jegyünkre volt ráírva, majd nálunk is termett a kért dolog. 
 A mosdólehetőség szintén nagyon szép volt. Tiszta, gyönyörűen csempézett falak borítják az illemhelyiséget, a lányokét babarózsaszín, a fiúknál meg - hallomásból - tengerészkék. A büfében a választék sokféle nassolnivalóból és üdítőből áll, amelyek között ott volt az én személy szerinti kedvencem, a sütőtöklé is. Ez is nagyon boldoggá tett, mert - más ilyen mozival ellentétben - ezek a dolgok itt viszonylag olcsóak is. 

Most íme néhány jelenet a filmből: 



Ennyi lett volna a mostani Mugli világ rovat cikk. 

Boszorkányosan szép napot! 

Írta: Gina Cobbler

0 comments:

Megjegyzés küldése