Pages

2017. augusztus 1., kedd

Augusztusi horoszkóp

Kos
(március 21. - április 20.)

Ebben hónap körültekintőnek kell lenned, különösen figyelj vérmérsékletedre, hajlamos leszel a dühkitörésekre, felesleges konfliktusok generálására, hisz a Mars rengeteg negatív energiája kellemetlenül hat rád. Ha lehet, óvatosan kevergesd a bájitalokat, valamint a Sötét Varázslatok kivédése órán inkább próbálj meg háttérben maradni. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július havát, könnyen keveredhetsz vitákba társaiddal, de főleg a tanáraiddal. Legyél nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet az iskolában, és magánéleti téren egyaránt. A meditáció sokat segíthet abban, hogy elkerüld a konfliktusokat.
Kedvező napjaid: 19., 20.

Bika
(április 21. - május 20.)

Erő, energia és óriási lelkesedés jellemez július során, köszönhető ez Jupiter pozitív hatásának, na meg annak a bájitalnak, amit egyik este viccből csempésztek társaid a vajsörödbe. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert tanáraid is támogatnak. Maradj hű Önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében. Csakis előre nézz, a múlton már úgysem tudsz változtatni. Mivel energiával tele vagy, a kviddics pályán nagy hasznodat vehetik!
Kedvező napjaid: 19., 20., 26., 30.

Ikrek
(május 21. - június 21.)

Az iskola ezen időszaka arra fog ösztönözni, hogy alaposan magadba nézz, mihamarabb felvedd a kapcsolatot belső éneddel – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt, - és őszintén kiértékeld önmagadat és másokhoz való viszonyodat. Ezzel a lépéssel önbizalmad is megerősödhet, s új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, a gyógynövénytan órán nem várt problémákba ütközhetsz, mert aktivitásod mellett az önbizalmad igencsak elfogy. Ne hagyd, eluralkodjon rajtad a szomorúság. Légy sokat a barátaiddal, a kastély kertjében számtalan pozitív kaland vár rád.
Kedvező napjaid: 15., 19., 20.

Rák
(június 22. - július 22.)

Meglehetősen sok kérdést hoz július hava, okos döntésekre van szükség. Lesz részed kellemesben és kellemetlenben egyaránt. Jókedv és nehézség váltják egymást. Magánéleti problémákkal küszködhetsz. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, melyeket most nem lesz könnyű kezelni. Így jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek, mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de megbánthatod társaid. Ahogy közeleg a hónap vége, csökken a feszültség, az utolsó napokban pedig nagyszerű dolgokat alkotsz, sokakat elkápráztatsz. Átváltoztatástanon különleges dicséretet is kaphatsz, ha szemfüles és bátor leszel.
Kedvező napjaid: 18., 20.

Oroszlán
(július 23. - augusztus 22.)

Attól, hogy nyár van, még épp ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, az életed nem áll meg, sőt nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében, ebben nagy segítségedre lesz környezeted is. Lehetőséged lesz arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat a kviddics pályán, gyógynövénytanon légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Az órák során több kellemes dolog is érhet, de vigyázz a seprűdet könnyen baleset érheti, ha nem leszel óvatos.
Kedvező napjaid: 17., 21., 29.

Szűz
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A nyár dereka igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, különösen plusz pontok terén, mert váratlan lehetőség(ek) csöppenhet(nek) az öledbe a Sötét Varázslatok órán. Használj ki minden adódó alkalmat, amely fejlődésedet segítheti, és növelheti a házad pontjait - most kapsz belőle bőven. Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy végre megérkezzen, de vigyázz ne fogadj el ismeretlen eredetű csokit, mert lehet hogy szerelmi bájital van benne, és akkor az a kapcsolat csak el lesz átkozva. Legendás lények Gondozása órán olyan lénnyel találkozol, amitől viszolyogsz, de próbáld meg félelmed leküzdeni. Megéri hidd el.
Kedvező napjaid: 16, 22, 26.

Mérleg
(szeptember 23. - október 22.)

Nehezen birkózol meg a házi feladatokkal, a szorgalmiknak neki se állj. De ne csüggedj, július hava elsősorban annak kedvez, hogy saját, alapvető feladataiddal törődj, s ha teheted, menj sokat a szabadba. Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, de a nagy lehetőségek a hónap végére tolódnak. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, légy türelemmel, mert ami késik, nem múlik, ott sétál a kastély falai közt az, aki rád vár... Legendás Lények Gondozása órán a társaid próbálnak elbizonytalanítani, mivel látják, hogy most nem valami szerencsére napjaid vannak, de a tanárodra számíthatsz minden kérdésednél.
Kedvező napjaid: 16., 25., 29.

Skorpió
(október 23. - november 22.)

Nehézkes, fizikailag és szellemileg is megterhelő hónap vár rád, nem csak a sok tanulás, hanem a lelki gondok, feszültségek miatt is. Ez a nyári hónap gyengítheti már meglévő párkapcsolatodat, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, de ne is próbáld meg mágiával megoldani. Most próbálj nem ezzel foglalkozni, mert hónap végére nagy valószínűséggel megoldódik. Nagyobb problémát jelent az, hogy egyik tantárgyból igen szigorú pontlevonásokat kapsz, mert lelki őrlődésed miatt egy-két házi feladat elfelejtésre kerül.
Kedvező napjaid: 20., 21., 26.

Nyilas
(november 23 - december 21.)

Kiváló időszak vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmad. Remekelsz az órákon, a szorgalmi feladatokat tökéletesre készíted el. Ha eddig elmaradtak volna életedből a sikerek, most minden téren mázlid lesz. Plusz pontokat szerzel, amivel ki vívod társaid tiszteletét. A viták és feszültségek nagy ívben elkerülnek. A hónap a második felét töltsd a kastély falain kívül, a barátaiddal. Nem fogod megbánni.
Kedvező napjaid: 23, 27, 31,

Bak
(december 22 - január 20.)

Már június utolsó napjaiban is érezhetted, hogy nem fog minden zökkenőmentesen indulni az iskolában. Ezeket a gondokat most nehezebb legyőzni. Előjöhet türelmetlenséged, és önbizalom hiányod. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, erre szükség lenne. Nem lesz időd pihenni, mert valamiért neked szánják a legtöbb plusz feladatot, de ezt próbáld meg elhalasztani augusztusra. Most magadra kell figyelni, mert ha nem változtatsz, könnyen áldozatul eshetsz a folyamatos problémákkal küszködő tanévnek.

Kedvező napjaid: 19., 25., 28.

Vízöntő
(január 21 - február 18.)

Már július első hete is különösen aktívan telik, kviddics edzések, könyvtári plusz munkák. A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot. A magányosok párra találhatnak a hónap első harmadában. Egyik tanárod szemmel tart, de azért mert nagyon meg van elégedve a munkáddal.
Kedvező napjaid: 17, 23, 28.

Halak
(február 19 - március 20.)

Tele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, no és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni, erre lehetőséged lesz Bájitaltanon, amikor is különleges bájitalokat tanultok. Mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak előtted, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg lesz a gyümölcse is. Elérkezett arra is az idő, hogy alaposan átgondold kapcsolatodat barátaiddal, vagy akár tanáraiddal. De vigyázz valaki arra készül, hogy megtörje a szerencse sorozatodat.

Kedvező napjaid: 16., 24.

írta: Hajnal Lavender

0 comments:

Megjegyzés küldése