Pages

2017. augusztus 18., péntek

Szökési kísérlet az Azkabanból


Kedves Olvasóink! 

Senkit sem szeretnék megrémíteni, ezért is írom le ezt a nem kevésbé aggasztó hírt, elkerülendő, hogy különféle álhírek kezdjenek terjedni. Sajnos aki hallotta, annak azt mondhatom igaz a hír. Egy súlyosan veszélyes rab név szerint Ronden Gwening próbált meg a múlt hétvégén az Azkabanból megszökni. Gwening annak idején több veszélyes, és halálos átkot szórt rokonaira, mert azok rossz múltja és előélete miatt kitagadták. Annyi bizonyos, hogy segítséget kapott, hisz egy ember kivételével, még senkinek sem sikerült onnan megszökni. 

Rejtélyes összefüggések derülnek ki folyamatosan, miszerint, ez a rab, egy különös varázslatot próbált meg végrehajtani. Ami felettébb érdekes, hogy - természetesen egyik rabnak sincs pálcája, és látogatni sem lehet őket - mégis Gwening olyan varázslattal próbált meg kiszabadulni, amihez elengedhetetlen a pálca használat. Az Azkaban összes őrét egyenként Veritaserum bájital használatával próbálják meg kifaggatni. Eddigi információm alapján eredménytelenül. Annyi bizonyos, hogy Gwening valahonnan pálcát szerzett. 

Mivel hosszú évek óta az Azkaban rabja, ezért nagyon rég nem varázsolt, és emiatt szerencsére a szökéshez használt varázslata is csak félig működött, és időben észrevették a szökési kísérletet. Jelenleg Gweninget átszállították a börtön legsötétebb, legridegebb, és legzártabb részére. Remélem, hogy nem fognak álhírek terjedni, miszerint ez a rab meg is szökött, ezek nem igaz hírek lennének. Folyamatosan kapcsolatban állok Én is, valamint a szerkesztőség is Azkabannal, tehát bármilyen változás, vagy új és fontos információ derül ki a szökéssel kapcsolatban, azonnal megírom Önöknek!

0 comments:

Megjegyzés küldése