Pages

2017. szeptember 13., szerda

Interjú a Magyar Mennydörgőkkel


A pár hete volt a 23. tanév első kviddics meccse, melyen nagysikerű győzelmet aratott a Magyar Mennydörgők vegyes csapata. 
Az első meccs, augusztus 21-én délután, az iskola pályáján volt. Az Arcanusi Angyalok mérkőztek meg a Magyar Mennydörgők ellen.

Sikerült a Mennydörgőkkel beszélgetnem a meccset követően, hogy milyen érzésekkel indultak, és mi a véleményük a meccsről.
Első kérdésem a névválasztás és a csapat alakulásával volt kapcsolatban, melyre a lányok heves mesélésbe kezdtek. Megtudtam, hogy már a tavalyi évben megalakult a Magyar Mennydörgők csapata, Ercon és Mikio is benne volt a csapatban csak sajnos, a tavalyi évben nem került sor meccsre, bizonyos okok miatt. Idén viszont lelkesen indultak neki ismét a csapat toborzásnak, Riont invitálták meg először, aki persze azonnal rá is bólintott az ötletre, mondván, "Ha nem én leszek az őrző, akkor benne vagyok." Mivel a poszt már foglalt volt, így a Mennydörgők három tagosra fejlődtek.
Nem sokkal később Emma érdeklődött a háza klubhelyiségében a kviddics csapatukat illetőleg Erconnál, aki elmesélte, hogy alakulóban van egy csapat, csak még hiányzik a fogójuk. Emma lelkesen mesélte, hogy érdekelné a poszt, ha beveszik. A lányok persze egyöntetűllen rábólintottak az új tag jelentkezésére, így alakult meg a Magyar Mennydörgők csapata, Ercon Black - terelő, Rion Hyland - hajtó, Hyland Mikio - őrző, Emma Space - fogó. 
A csapat összhangról a lányok csupa pozitívumot mondtak, megjegyzem, szerintem maguk is meglepődtek, hogy ennyire jól összerázódtak. A három harmadéves már alapból jóban volt és Emmának is nagyon hamar sikerült felvenni velük a tempót. Én is bátran kijelenthetem, a csapatban nagy az összhang. Az interjú alatt is rengeteget nevettünk együtt és a lányok is nagyon barátságosak voltak. 
Mivel az idő kezdett borongóssá válni, így meg kellett gyorsítanom az interjú menetét. Gyorsan áttértem az ominózus augusztusi napra, és érdeklődtem, hogy ki mennyire izgult.
Rion és Mikio, nem hiába testvérek, mindketten azt mondták a meccs előtti percekben kezdtek izgulni, pontosabban az öltözőben. Ercon bevallotta, hogy ő már napok óta feszültebb volt emiatt, de tudta, amint a levegőbe röppen a "bizonyítani akarás" felülkerekedik rajta és a játékra fog koncentrálni. Szegény Emma annyira idegeskedett, hogy aznap reggelre felment a láza, így sajnos ki kellett hagynia a meccset.
A meccset nagy fölénnyel nyerték meg a Mennydörgők. Rion elárulta, hogy a titka a jó öreg Earl grey tea, melyet a meccs előtt ivott (nagyobb mennyiségben), ő erre esküszik. A többiek, elmondásuk szerint, semmilyen titokkal nem rendelkeznek, egyszerűen szerencséjük volt, és azért az edzéseken való részvétel sem volt egy hátrány. 

Még egyszer gratulálok a lányoknak, nagyon jól teljesítettek!
Nagyon köszönöm, hogy elvállalták az interjút is! Sokat jelent, hogy bármikor számíthatok a segítségükre. 
A következőkben találkozunk! 

- írta Eleonora Parker (Arcanus)

0 comments:

Megjegyzés küldése