Pages

2017. szeptember 1., péntek

Új takarító varázslat


Jó hír minden háztartást vezető boszorkánynak és varázslónak! Új takarító varázslatot alkotott egy dél-amerikai boszorkány, aki elárulta, hogyan is született meg ez az új varázslat.
Daniela Garcia egy mugli származású boszorkány, aki a mai napig nem tudott átszokni rá, hogy varázslatot alkalmazzon takarítás közben. Egyik nap viszont elege lett. Egész nap pakolt, mosott és a ház körüli munkákat végezte, de azokból sehogy sem lett kevesebb. Hirtelen felindulásból elővarázsolta a takarító szereket és egy apró, rögtönzött vers elmondása után minden tette a dolgát, meglepő gyorsasággal. A tiszta ruhák összehajtva a szekrényekbe, a szennyes edények a mosogatóba, majd az elmosásuk után megszárítva a polcra kerültek, és neki végre volt egy szabad délutánja.
Mielőtt még bárki kétségbe esne, hogy semmi nyelvtudással kéne spanyol szavakat - melyek nem igazán illenek az ajkaira - kimondani, megnyugtatom önöket, nem kell. A versike szövege még egy spanyolajkú számára is kész nyelvtörő, szerencsénkre, minden nyelvre lefordították.
Sajnos nekünk nem áll módunkban a varázslatot közölni, de ha minden igaz, hamarosan minden országban kiadnak egy könyvet, melyből százhat házkörüli varázslat kialakulásáról, használásáról és leghasznosabb felhasználási módjairól olvashatunk. Természetesen ez az új varázslat is szerepelni fog benne, a híresztelések szerint kiemelt helyen.

Írta: Rion Hyland - Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése