Pages

2017. szeptember 1., péntek

Unikornisokat láttak egy közeli faluban


Hihetetlenül ritka látvány fogadta tegnap reggel Kistarcsa lakóit. A helyi varázslók elmondása szerint a hajnali órákban a főtérre tévedők testközelből találkozhattak két kifejlett unikornis csődörrel, akik a szökőkút vizéből ittak.

Szerencsére a varázslények első észlelője egy boszorkány, név szerint Néma Kamilla volt, aki még a muglik megérkezése előtt gondoskodott az állatok elrejtéséről. Varázslata után minden varázstalan ember két egyszerű lovat láthatott az unikornisok helyén.

Nemhogy Budapest környékén, de Magyarországon sem láttak egyszarvút már vagy három éve. A varázslény felügyeleti osztály helyi képviselői azonnal a helyszínre utaztak, hogy megvizsgálják az állatok élőhelyét, és óvintézkedéseket tegyenek a védelmükben.

Amennyiben az unikornisokat sikerülne a szabadban való szaporodásra késztetni, úgy Magyarország is újra felkerülhetne az egyszarvúak élőhelyének jegyzékébe. Mivel sajnos hazánkban nem sok varázslény őshonos, ezért hatalmas megtiszteltetés lenne egy ilyen különleges lényt a határokon belül tudni.

Írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése