Pages

2017. december 24., vasárnap

Botrány az év végi vizsgákon

Kedves olvasóim! 

Jómagam is részese voltam, annak a szomorú esetnek, ami a vizsgán történt. Az iskola falain belül egy gyanúsnak kinéző alakot véltek felfedezni, akin látszott, hogy valami nincs rendben körülötte. Mint kiderült, egy volt és bukott diák akart beférkőzni a vizsgázók közé, hogy megzavarja a vizsgákat, és hogy a diákok egy részét bukásra ítélje. Ez a volt diák rossz társaságba keveredett még diákévei alatt, és ezért az iskolából megszökött, és nem fejezte be tanulmányait. Mindezért állítólag másokat okolt, és ezért szeretett volna zavart kelteni a vizsgázók közt. Szerencsére a professzorok gyors, és tökéletes reakciója azonnal leleplezte a fiatalembert, és őrök segítségével elkísérték az iskola területén kívülre. 

Bele se merek gondolni, mi történt volna, ha sikerül a terve. Talán Én is a kiszemeltek közt lehettem volna, és most újra az első évfolyamot kellene járnom. Hála a professzoroknak, hogy ilyen gyorsan megakadályozták a tervét. Azt nem tudom, hogy az illető fiatalemberrel mi lett, de remélem, többet nem jön az iskola közelébe.  A nevét nem tehetem közzé, de a szerkesztőségben minden adat megtalálható róla. 

Itt és ezúton viszont szeretnék gratulálni minden vizsgázónak, aki megjelent, hogy sikeres vizsgát tettek, és új évfolyamba léptek.

írta: Hajnal Lavender. 2. évfolyam. Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése