Pages

2017. december 3., vasárnap

Órás pókok tartanak rettegésben egy Norvég falut


!Figyelem!
A cikk tartalma felkavaró lehet fiatalabb varázslók és boszorkányok számára!

Már hetek óta rettegésben élnek egy Røros nevezetű norvég falucska lakói, mivel a helyet gyakorlatilag elárasztották az acromantulák. Az acromantula egy hatalmas termetű, pókszerű bestia, és igen veszedelmes lehet az emberekre nézve. Nem tudni, hogy a lények miért merészkedtek be a faluba, de annyi biztos, hogy az óta sem hagyták el a helyet, és éjjel- nappal az utcákon és tetőkön járkálnak. Az ott élő mugli családokat megbűvölték, hogy ne akarják elhagyni otthonaikat, azonban a varázslócsaládok folyamatosan teljes pánikban vannak, hogy vajon mikor jut be egy bestia a házaikba.
Az Varázslény Felügyeleti Osztály alkalmazottjai igyekeznek minél előbb megtalálni az acromantulafészket, ugyanis ha azt elpusztítják, akkor a lények kénytelenek lesznek szétszéledni.


Hírszerzőink szerint már nem kell sokat várni, hogy megtalálják a fészket, és eltüntessék a kéretlen látogatókat, azonban a fiatalabb varázslók és boszorkányok így is rémálmokkal küzdenek, sokan hallucinálni kezdtek az óriási pókokról, és még egy halálos áldozata is van az „ostromnak”.

Írta: Ercon Black

0 comments:

Megjegyzés küldése